Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Top 3 AVI Players kanggo Mac (Yosemite & Mavericks klebu)

Top 3 Players AVI kanggo Mac (Yosemite & Mavericks klebu)

Looking for gedhe AVI pamuter kanggo Mac (Yosemite & Mavericks klebu) sing bisa:

  • 1. Playback file video kualitas apik?
  • 2. Aja gampang kanggo navigasi?
  • 3. Skip Komersial?
  • 4. Bookmark video online favorit?
  • 5. Jadwal tugas?
  • ...

Part 1: AVI Player for Mac (Yosemite & Mavericks klebu)

top 3 avi players for mac
  • 1. Playback meh sembarang tipe format file video.
  • 2. Japanese, cepet lan lossless puter maneh.
  • 3. Ndhukung macem-macem format input.
  • 4. Intuisi lan pangguna-loropaken antarmuka.

Carane Gunakake Wondershare Player

Preparation: ngundhuh lan nginstal Wondershare Player dhateng Mac utawa PC. Tutorial ing ngisor iki bakal adhedhasar versi Mac (Yosemite & Mavericks klebu):

Langkah 1. Upload utawa download Panjenengan AVI file video

Sampeyan bisa salah siji milih kanggo ngunggah file video AVI saka direktori lokal, panyimpenan hard drive utawa malah download saka situs video favorit online. Tinimbang nambah wong siji, mung seret lan selehake file dhateng pamuter.

wondershare player for mac

Langkah 2. Atur playbacks (utawa opsi liyane)

Yen luwih seneng nonton video ing dhaptar lagu, sampeyan bisa tansah nambah playlist anyar utawa daur ulang iku miturut pilihan. Ana uga tombol cepet kanggo njupuk gambar asli seko cepet utawa kanggo ngakses Camping favorit ditengeri online.

avi player for mac

# 2. MPlayer

avi players mplayer

Ing comparison kanggo VLC pamuter media, MPlayer ora populer. Nanging, iku isih salah siji pemain video paling wiyar dipigunakaké ing antarane kedhaftar Mac. Muter paling format file populer kalebu MPEG, KABIYESI, AVI, Amandeep singh Mani singh, WMA, WMV, VIVO, Sangiran, MOV, MP4, OGG, OGM, RealMedia, Matroska, wong edan, NuppelVideo lan akeh liyane. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo muter AVI ing Mavericks utawa Mountain Lion gampang.

# 3. VLC Media Player

avi player vlc

TheVLC pamuter media wis watara kanggo dangu lan presentation subtitle sing akeh permukaané. Nawakake customizabile tampilan uga visualiser, nanging ing wektu sing padha mbutuhake gedhe memori panggunaan CPU. Sakliyane Mac OS X, iku uga kompatibel kanggo nggunakake ing Windows uga sistem operasi Linux.

Menyang VLC Media _1_694_1 _ >>

Part 2: Comparison of Top 3 AVI Players

  Wondershare Player
Download
Download
MPlayer VLC Media Player
Playback file video AVI
Format Input support
Camping online Bookmark
Iklan cetha utawa delete
Kualitas puter maneh
Antarmuka awake (utawa tampilan)

Mbutuhake memori panggunaan sethitik CPU

Part 3: Alternatif AVI Player: Video Converter Ultimate for Mac (Yosemite & Mavericks klebu)

top 3 avi players for mac
  • 1. support Wide input format kanggo puter maneh.
  • 2. support Gedhe format output kanggo konversi.
  • 3. Konversi video tanpa mundhut kualitas.
  • 4. Download saka video online.
  • 5. Sunting lan ngobong video menyang DVD.

Napa Pilih Video Converter Ultimate

video converter ultimate

Dhukungan Wide Gambar Format
pamuter AVI alternatif iki ora mung ngijini sampeyan kanggo file video puter maneh AVI, nanging uga file video liyane sing dijupuk ing telpon seluler, kamera utawa camcorder.

video editing

Dibangun ing Editor
Lan editor internal kanggo sampeyan ngowahi klip video kapan sampeyan arep, saka nyetel katajeman kontras uga trimming utawa mbusak pemandangan bayangan.

download online videos

Video Downloader online
Sampeyan uga bisa ngundhuh video saka online favorit kayata YouTube, Vimeo, Hulu lan luwih sadurunge nindakake mau kanggo muter maneh ing salah siji TV utawa piranti hotspot.

burn videos into a DVD

DVD Creator Lan piranti kangge pembakaran
pangaturan Japanese saka menu DVD lan solusi becik kanggo nyimpen perpustakaan video ageng menyang DVD utawa gambar file ISO.

Top