Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Convert MTS kanggo DV

Carane Convert MTS kanggo DV

Yen sampeyan terus akèh sange file MTS / M2TS footages ngrekam wektu larang regane kaya pesta ulang tahun, wedding ceremony, kinerja apik etc, sampeyan mbokmenawa bisa nimbang kanggo nggawe wong liyane migunani lan apik gayane dening editing pribadi video profesional kaya iMovie, Final Cut Pro, Adobe-Ranaut, etc. Nanging, ing mayoritas kasus, sampeyan bisa gagal kanggo ngimpor kontak mau. Alesan punika pribadi video-editing kuwi profesional asring nangani footages saka DV, MP4, lan MOV etc. ora menehi apik support file MTS.

Kasil ngimpor file MTS / M2TS, sampeyan kudu Ngonversi menyang format loropaken sawijining page, yaiku MOV, MP4, format DV. Dibandhingake karo MP4, MOV (dienkode karo Inter-pigura), DV menehi video karo wajib-pigura, karo saben pigura gadhah kang Gambar poto-sing. Mangkono iku bisa gampang decoded kanggo gambar lan luwih gampang kanggo editing. Mulane, nindakake MTS kanggo maksud editing, format DV iku pilihan sing paling apik .Iki tutorial menehi workaround prasaja Ngonversi MTS kanggo DV cepet lan gampang karo profesional lan intuisi Wondershare Video Converter kanggo Mac . Mangga maca on dhisik Kanggo rincian liyane.

Download Mac VersionDownload Win Version

Wigati: MTS iki kanggo DV rate kanggo Mac (Mountain Lion klebu) ora mung bisa ngowahi MTS kanggo DV, nanging uga Ngonversi MTS kanggo MP4, MTS kanggo Mov, lan extract audio saka MTS, etc. Pandhuan njupuk gambar Mac, yen sampeyan ' re mlaku Windows OS, monggo waca Pandhuan Pangguna ing Windows .

1 Impor MTS file menyang MTS kanggo DV rate

Rong pilihan:
1) Klik "Gambar"> "Tambah Media Files" kanggo mbukak video MTS sing arep ngowahi.
2) Mung nyeret lan nyelehake video MTS menyang program.

Nanging yen file MTS ana ing camcorder, sampeyan bisa ngimpor kontak mau langsung saka piranti. Mung plug camcorder menyang Mac, banjur, mbukak software iki, milih file sing arep, lan ing pungkasan, kenek "Load" pilihan kanggo diimpor. Sawise kabeh file sing wis diimpor, sampeyan bisa ndandani urutan, ngganti jeneng output, lan wong-wong mau pratinjau.

MTS to DV

2 Pilih format output

Setel "DV" minangka format output kanthi ngeklik format lambang banjur pilih "Video"> "DV". Sadurunge MTS kanggo DV konversi, iku pilihan kanggo ngatur video miturut trimming bagean bayangan, nugel pojok ireng, gabung klip video menyang siji, lan sapiturute Sampeyan bisa nggawe video sampurna dening cara iki.

Sauntara kuwi, sampeyan bisa milih kanggo prasetel iMovie, lan Final Cut Pro saka Apple Software, kang biasane dianggo gedhe lan Highly kompatibel.

MTS to DV converter

3 Mulai Ngonversi MTS kanggo DV

Sawise konfirmasi kabeh dadi rencana, mung klik " Convert ". Pananda garis bakal nuduhake sampeyan Processing konversi. Banjur Sugeng! Sampeyan bisa ngimpor file diowahi kanggo iMovie, Final Cut Pro utawa Adobe Premiere Pro ing sawetara detik.

convert MTS to DV

Sok dong mirsani maneh: Yen Windows kedhaftar, cobanen MTS kanggo DV Video Converter kanggo Windows (ndhukung Windows 7 / XP / Vista) karo langkah padha.

Seneng wektu karo iMovie, Final Cut Pro, etc nggawe karya Panjenengan!

Reading luwih:

Ngonversi MTS kanggo AVI : Wondershare rate MTS kanggo Mac ngijini sampeyan kanggo ngowahi MTS sembarang audio / format video utawa piranti etc.

Ngonversi MTS kanggo flv : Iki MTS kanggo file Kombertidor mbantu Ngonversi camcorder video loropaken kanggo situs web karo kualitas sampurna.

Ngonversi MTS / M2TS kanggo KABIYESI : Arep Ngonversi M2TS / MTS kanggo KABIYESI kanggo kobong menyang DVD disc? Coba iku rampung kene.

Ngonversi MTS kanggo QuickTime MOV : Convert Panjenengan video Kamera MTS kanggo format QuickTime MOV Efesus ing lunak Apple lan piranti etc.

Mangga njaluk tutorial kene.

Download Mac VersionDownload Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top