Kabeh TOPICS

+

MTS VS M2TS, TS VS M2TS

Sadurunge kita delve menyang jero subyek iku penting banget kanggo Wigati sing ana sawetara hubungan antarane format subjected lan tanpa njelasaké wong iku ora bisa kanggo mbedakake antarane ekstensi file sing wis kasebut ing gati. Nalika nerangake MTS lan M2TS banjur iku penting banget kanggo Wigati sing loro-lorone ekstensi file kanggo AVCHD format IE siji sing digunakake kanggo njupuk video Kamera lan gambar sing saiki dhateng memori. Ekstensi file sing gedhe ing ukuran lan kanggo alesan sing padha wis menehi saran dening profesional kanggo nggawe manawa salah siji film gedhe sing tau direkam nganggo cilik kertu memori ing cam utawa nomer ageng gambar sing tau direkam ing gati minangka berkas ekstensi bakal keselak kertu amarga ukuran lan resultantly padha bakal bubrah lan pengguna banjur bakal kudu ngganti iku manawa. Data uga tau mbalekake ing paling kasus ing gati.

mts-vs-m2ts-ts-vs-m2ts

Part1: 3 beda antarane mts lan m2ts

Pisanan lan utomo titik iku bisa dianggep ing gati iki yen video HD utawa gambar sing dijupuk karo kamera extension sing mts nanging kanggo tujuan konversi nalika lagi diunggah menyang piranti lunak utawa program wae sing wis diinstal kanggo waé banjur ekstensi sing diganti m2ts lan wis rampung dening gawan pengguna ora duwe apa-apa minangka proses otomatis lan needful wis rampung sanalika proses wis digawa metu.

mts-vs-m2ts-ts-vs-m2ts

Bentenipun kapindho dumunung ing Kasunyatan bilih mts lan file m2ts banget rada beda. File m2ts bisa disimpen dhateng disk BluRay kang wis extension BDAV lan kadhangkala padha uga dikenal minangka video AVCHD lan iku amarga kasunyatan sing m2ts video lan materi liyane sing wis dikode karo extension padha bisa decoded dening nggunakake pirang-pirang cara kaya Dolby AC-3 lan MP2. Kabeh fasilitas iki ora ana ing file mts lan Empu lagi kurang adoh linuwih minangka dibandhingake kanggo file m2ts.

mts-vs-m2ts-ts-vs-m2ts

Ing MTS file wis resolusi dhuwur banget lan ing kaping pengguna ora duwe papan kanggo nyimpen file sing malah sawetara menit ing dawa minangka papan panyimpenan bisa dadi gedhe minangka 1GB kanggo saperangan GB lan kanggo alesan padha format iki tau dianjurake. Nalika nerangake file m2ts sanajan padha uga banget gedhe ing ukuran nanging file sing wis disimpen nganggo extension file iki tau njupuk papan minangka akeh minangka mts apa lan Mulane yen pilihan iku bakal digawe banjur m2ts luwih saka mts ing syarat-syarat panyimpenan.

Part2: 3 beda antarane ts lan m2ts

Nalika nerangake prabédan antarane ts lan m2ts format banjur iku kanggo nyatet yen ts format wis kasebut ing MPEG format -2 sing digunakake kanggo nggawe manawa format wis digunakake kanggo ngirim data ing wangun audio, video lan data dhewe. Iku salah siji saka cara sing paling apik kanggo nggawe manawa video streaming format file digunakake kanggo nggawe manawa data wis disimpen ing BluRay njaba. Ing tangan liyane m2ts minangka wis diterangake minangka sadurunge uga sing extension sing digunakake kanggo nyimpen data ing njaba BluRay kang uga dikenal minangka format BDAV lan iku banget gedhe ing ukuran minangka dibandhingake kanggo format ts.

mts-vs-m2ts-ts-vs-m2ts

Ts utawa transportasi stream wis konsep program lan program diterangake dening Tabel map program ngendi saben Nilai wis PID unik. Kabeh lepen ing pawiyatan sing kadhaptar ing gati sing gedhe-gedhe sing kadhaptar ing ing PID lan kabeh iki sing diklumpukake ing PMT. Ing m2ts ing tangan liyane wis konsep enkoding data dhateng njaba BluRay nggunakake sistem isi akses linuwih lan iku banget umum kanggo nggawe manawa data ing BluRay wis tau decoded gampang. Program sing ndhukung file m2ts biasane bisa teknologi sing adhedhasar file unencrypted utawa decrypted uga.

mts-vs-m2ts-ts-vs-m2ts

Dhukungan lunak file ts banget winates lan kanggo alesan sing padha iku uga kanggo nyatet yen program sing ndhukung playing file ts banget winates lan resultantly lagi ora gampang ditemokaké ing web. Yen wong wis ketemu banjur dhukungan pelanggan ora nganti tandha. Ing tangan liyane minangka m2ts didhukung dening format AVCHD supaya Ditampa ing ukuran gedhe minangka dibandhingake kanggo ts format lan dhukungan lunak format iki utawa extension file BluRay lan gampang kasedhiya online. Ing tangan liyane iku uga menehi saran kanggo nggawe manawa yen support ora ana banjur convertor paling didownload menyang njaluk karya rampung ing wektu ora ing kabeh.

Kesimpulan

Kanggo njaluk sing paling apik ing gati kang menehi saran kanggo njupuk film dening nggawe manawa SIM karo pengeling-eling relatif gedhé sing digunakake. Nalika nerangake AVCHD banjur iku teknologi sing wis dikembangaké ing taun 2006 dening Sony lan Panasonic lan perusahaan liyane kayata Nikon, Canon lan JVC nggunakake format file MTS kanggo nyimpen gambar lan format ing kertu memori. Ing format MTS ora cahya ing kabeh lan kanggo alesan sing padha wis menehi saran kanggo nggawe manawa pancegahan sing wis kasebut ing ndhuwur ora mung ngiring nanging sing Applied minangka lagi nggawe manawa asil sing nandang gerah sing apik banget ing gati. Sadurunge nggawe sing tuku pengguna ngirim uga priksa manawa analisis format wis rampung lan mung piranti sing wis dituku kang cocog karo kabutuhan.

Top