Kabeh TOPICS

+

3 iku sampeyan kudu ngerti babagan m2ts subtitles

Subtitles sing file sing ditempelake ing video saka aliran sing beda kanggo nggawe manawa paling rampung ing gati. Iku uga kanggo nyatet yen subtitles cara paling apik kanggo nggawe manawa paling kasedhiya kanggo video lan biaya uga disimpen nalika nerangake dubbing uga. Ing m2ts subtitles angel kanggo nambah lan proses related uga ora gampang kanggo tindakake. Nalika nerangake musuhan sakabèhé banjur iku kanggo nyatet sing pengguna perlu kanggo nggawe manawa program paling salah siji digunakake utawa diundhuh menyang nggawe manawa wong njaluk asil paling apik ing gati.

Part1: iku sampeyan kudu ngerti babagan m2ts subtitles: Wondershare Video Converter Ultimate

#

Program subjected dikenal kanggo nindakake file video lan audio kanggo format liyane kang bakal nggawe manawa paling kasedhiya kanggo pangguna ing wektu ora ing kabeh. Nanging banget sawetara kedhaftar saka tampilan sing program wis umpetaken lan permata fitur nambah subtitles lan mulane sepisan maneh wonder wis rampung dening Wondershare ing gati. Iku uga kanggo nyatet sing proses akeh banget gampang kanggo tindakake lan pangguna perlu kanggo nggawe manawa langkah kasebut kene sing mèlu minangka padha wis ditulis kanggo nggawe manawa Jeksa Agung bisa ngetokake iki ora mung mantun nanging pengguna uga nemu asil paling apik ing gati. Supaya kasile paling apik iku uga menehi saran kanggo nggawe manawa program diundhuh saka situs web resmi supaya salinan dianyari diundhuh saben wektu situs iki dibukak:

1. URL http://www.wondershare.com/guide/video-converter-ultimate.html iku bakal dibukak kanggo nggawe manawa proses micu dhewe. Program iki banjur kanggo diundhuh, diinstal lan mbukak yen wis rampung:

3-things-m2ts-subtitles-1

2. nambah file tombol banjur diklik kanggo nggawe manawa file sing bakal diowahi kanggo format lan subtitles liyane kanggo kang kanggo ditambahake sing segregated kanggo pangguna ing gati:

3-things-m2ts-subtitles-2

3. Kanggo nambahake subtitle pengguna perlu kanggo nggawe manawa panah mudhun marang Ana tombol dipencet kanggo nerusake:

3-things-m2ts-subtitles-3

4. pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa jendhela sing njedhul munggah digunakake kanggo pilih file subtitle sing saiki ing sistem:

3-things-m2ts-subtitles-4

5. Sawise berkas iki wis ditambahaké pengguna perlu kanggo nggawe manawa tombol Ngonversi dipencet kanggo nggawe manawa berkas iki diowahi lan proses rampung:

3-things-m2ts-subtitles-5

Part2: Carane extract subtitles saka file m2ts

Iku salah siji saka cara paling gampang sing bisa ngiring. Pengguna mung perlu kanggo ngundhuh program dikenal minangka tsMuxer sing dikenal kanggo mengkono kamulyan ing gati. Kanggo nggawe manawa paling dijupuk metu saka program kang menehi saran kanggo tindakake langkah sing kasebut ing kene supaya padha bakal nggawe manawa Jeksa Agung bisa ngetokake iki ora mung mantun nanging masalah uga mantun sanalika proses wis Applied lan bisa rampung ing wektu ora ing kabeh.

Proses punika minangka nderek:

1. Program kanggo diundhuh saka http://www.videohelp.com/software/tsMuxeR lan yen wis diinstal iku bakal kabuka. Pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa file sing ditambahake:

3-things-m2ts-subtitles-6

2. audio lan video lepen sing banjur dipatèni:

3-things-m2ts-subtitles-7

3. pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa Demux dipilih:

3-things-m2ts-subtitles-8

4. lokasi kanggo nyimpen subtitles ngirim banjur bisa milih lan bisa dadi external minangka salah siji:

3-things-m2ts-subtitles-9

5. wiwitan tombol demuxing kudu dipencet kanggo nggawe manawa subtitles sing dijupuk lan proses ends kene:

3-things-m2ts-subtitles-10

Part3: Where to download subtitles kanggo film

Ngisor iki telung gegandhengan situs ndhuwur ing gati:

1. Film subtitles http://www.moviesubtitles.org/ (Perangkat sing aman) situs web Iki freeware paling apik kanggo nggawe manawa subtitles film sing diundhuh ing format cocok kanggo nggawe manawa needful wis rampung:

3-things-m2ts-subtitles-11

2. Subscene http://subscene.com/ (Perangkat sing aman)

Iku uga salah siji saka situs kanggo nggawe manawa subtitles paling sing diundhuh lan ditambahake karo bantuan saka pangolahan sing wis kasebut ing ndhuwur:

3-things-m2ts-subtitles-12

3. Divxsubtitles http://www.divxsubtitles.net/ (Perangkat sing aman)

Kanggo nggawe manawa paling kasedhiya ing syarat-syarat download subtitle situs iki dianjurake kanggo kedhaftar. Iku uga kanggo nyatet sing kabeh sing penggunane sing ora savvy tech uga bisa nggunakake situs iki iku gampang banget kanggo mbéla lan ngundhuh subtitle sing dipengini. Kanggo Jeksa Agung bisa ngetokake apa-apa online uga bisa availed ing gati.

3-things-m2ts-subtitles-13

Kesimpulan

Ana pirang-pirang program sing wis dikembangaké kanggo nggawe manawa subtitles sing salah siji ditambahake utawa dijupuk saka video sing bisa digunakake ing gati lan pengguna mung perlu kanggo nggawe manawa layanan paling availed ing gati. Iku uga kanggo nyatet sing pengguna perlu kanggo nggawe manawa review pengguna ing gati iki ora mung dianggep nanging uga diwenehi bobot suwene ing gati kanggo nggawe manawa layanan paling sante. Iku uga kanggo nyatet sing pengguna perlu kanggo nggawe manawa program sing digunakake kanggo oleh asil wis dikembangaké utawa ing paling dening perusahaan apik ing gati minangka bakal kanthi otomatis nambah kapercayan saka pangguna. Yen program punika Komplek kanggo nggunakake iku banjur menehi saran kanggo nggawe manawa user guide ing gati iki ora mung maca nanging pengguna uga kudu ngerti ing gati. Ing tutorial proses sing tepat sing wis bisa ngiring dening pangguna ing gati wis ora mung wis diterangno nanging pengguna uga bakal njaluk kawruh bab program piranti lunak sing paling apik sing bisa digunakake kanggo extract lan nampilaké subtitles kanggo nggawe manawa paling kasedhiya kanggo pangguna ing gati.

Top