Kabeh TOPICS

+

6 m2ts pemain kanggo windows lan Mac

Part1: Apa komputer ora bisa m2ts mbukak file?

Iku kesalahan kang paling penggunane lika ing gati minangka padha nimbang file m2ts padha format liyane lan nyoba kanggo muter tanpa nggawe manawa codec tambahan lan plug-ins sing kadhangkala dibutuhake kanggo njaluk Jeksa Agung bisa ngetokake mantun sanalika bisa. Ana rong OS penting kang mayoritas penggunane tresnani lan dening nyebutke kasalahan lan Résolusi kang meh 95% kedhaftar bakal njaluk metu saka Jeksa Agung bisa ngetokake. OS iki windows lan Mac lan ngisor pesen kesalahan pisanan sing pop munggah nalika file m2ts menehi muter ing windows kesalahan:

Pesen kesalahan Windows & alesan: part2

Pesen kesalahan gegandhengan MSVCP71.dll lan MSVCR71.dll. Gambar punika minangka nderek nalika nerangake gambaran kesalahan lengkap:

m2ts-players-windows-mac

Alesan

Iku salah siji saka kasalahan paling umum sing ngadhepi ing Win 7 32 bit lan Win 7 64 bit. Alesan kesalahan iki sing ing windows 32 dicokot file kasebut ing gambar sing ora diselehake ing jendhela / sistem 32 folder lan nalika nerangake 64 bit file sing ora diselehake ing jendhela / folder syswow64. Manggonke file ing lokasi ditetepake bakal njaluk Jeksa Agung bisa ngetokake mantun rampung.

Pesen kesalahan Mac & alesan: part3

Nalika nerangake Mac banjur codec wis disetel lan plug-ins sing diinstal ing pemain video beda nggawe manawa file m2ts sing diputer lancar nanging ing kaping nalika serep dibutuhake banjur penggunane Mac ngadhepi kesalahan sing wis kasebut ing ngisor iki:

m2ts-players-windows-mac

Alesan

Yèn cadhangan ora digawe ing proses pinter banjur Jeksa Agung bisa ngetokake iki ana lan priksa manawa masalah wis mantun sanalika bisa kang menehi saran kanggo nggawe manawa file m2ts disalin karo kabeh folder lan file extension DLL minangka uga supaya ora mung Jeksa Agung bisa ngetokake iki sampun mantun nanging file media didhukung uga ngangkat dening OS kanggo muter video lancar lan tanpa masalah wae. Ngimpor kudu rampung ing proses sing ngidini OS kanggo maca siji berkas m2ts ing wektu supaya kabeh serep digawe tanpa masalah wae.

Part4: Top 4 m2ts pemain kanggo windows

Ngisor iki m2ts ndhuwur pemain sing kudu digunakake nalika nerangake windows minangka pemain iki ora mung cahya nanging uga priksa manawa sing paling kasedhiya kanggo OS uga pangguna ing syarat-syarat asil:

  1. Wondershare Pamuter video

    Karo desain intuisi lan Pack codec ditempelake pamuter iku salah siji saka paling apik kanggo nggawe manawa mundhut saka kualitas iku nul nalika file m2ts sing diputer. Wondershare Wis makarya tenan hard kanggo nggawe manawa produk paling diwenehi kanggo konsumen. Pamuter dikenal kanggo desain slim lan ayu lan bisa diundhuh saka http://www.wondershare.com/video-player/

    m2ts-players-windows-mac

  2. BS pamuter

    Iku pamuter liyane apik tenan sing wis dikembangaké déning organisasi pamuter BS. Karo puter maneh anteng lan Gamelan pamuter ndadekake manawa paling kasedhiya kanggo pangguna ing hubungan menyang playing file m2ts ing gati. URL download pamuter http://www.bsplayer.com/

    m2ts-players-windows-mac

  3. AVS pamuter media

    AVS pamuter salah siji pemain paling apik kang nggawe manawa paling kasedhiya kanggo pangguna lan muter file m2ts ing tau Jeksa Agung bisa ngetokake kanggo maksud apa penggunane sing ngundhuh lan nginstal pamuter media iki. Cerdas lan mripat keno katon uga nggampangake kanggo pangguna kanggo oleh asil paling apik ing gati. Pamuter bisa diundhuh saka http://www.avs4you.com/AVS-Media-Player.aspx

    m2ts-players-windows-mac

  4. WinDVD

    Iku pamuter final ing dhaftar lan ndadekake manawa paling kasedhiya kanggo pengguna nalika nerangake muter file format samubarang kalebu format m2ts. Ing WinDVD wis dirancang khusus kanggo ketemu karo kabutuhan kanggo penggunane sing are looking for siji ing kabeh pamuter. Downloading bisa rampung saka http://windvd.en.softonic.com/

    m2ts-players-windows-mac

Part5: Top 2 m2ts pemain kanggo Mac

  1. Wondershare Pamuter video

    Iku temtu kanca paling apik saka wong nalika nerangake Mac lan m2ts file muter ing gati. Iku uga kanggo nyatet sing pamuter duwe tata letak banget lan sapisan diinstal iku tau ​​misale jek sing lunak pihak katelu tinimbang pengguna iku bisa kanggo nggunakake pamuter minangka bagéan saka Mac. Download bakal rampung saka URL http://www.wondershare.com/video-player/ lan pamuter katon soko ing gambar ngisor iki:

    m2ts-players-windows-mac

  2. Free Mac Blu-Ray pamuter

    Iku durung pamuter kuat liyane kang ndadekake manawa kabeh ing siji fasilitas wis kasedhiya kanggo wong sing wis nginstall Piece spanking lunak. Iku dening adoh paling apik lan pamuter paling majeng ing éra modhèrn lan kanggo alesan sing padha iku uga kanggo nyatet sing bobot ing cahya lan wawasan apik tenan menehi asil paling apik. Download URL http://free-mac-blu-ray-player.en.softonic.com/mac

    m2ts-players-windows-mac

Top