Kabeh TOPICS

+

Carane ngunggah m2ts kanggo YouTube?

M2TS iki format sing dikenal kanggo ukuran lan kanggo alesan sing padha iku kanggo nyatet yen YouTube ora ndhukung format ing kabeh. Ana pirang-pirang format sing wis kasebut ing https://support.google.com/youtube/troubleshooter/2888402?hl=en lan pengguna bisa ngunjungi kaca iki kanggo priksa manawa format sing dipengini tansah diunggahaké lan asil paling apik sing dijupuk minangka adoh minangka YouTube wis ngangap.

Part1: Bisa YouTube nampa file M2T?

Ana uga nomer uneg-uneg enkoding amarga kang pengguna ora bakal bisa kanggo ngunggah format m2ts kanggo YouTube. Maneh yen ana cara metu banjur iku rate video apik sing bakal ngidini pangguna kanggo nggawe manawa paling kasedhiya kanggo pangguna ing gati lan nemu apa ing mbetahaken IE YouTube upload. Titik technical sing eling ing gati punika format video cahya ngidini situs kanggo upload jumlah luwih saka video ing panggonan sing padha lan kanggo alesan sing padha iku uga penting kanggo wong-wong mau kanggo ngirit papan minangka ekstra papan tegese luwih investasi lan saben lan saben perusahaan nyoto saka donya priksa manawa efek efektifitas biaya wis sante lan temenan YouTube iku salah siji saka wong-wong mau lan mulane padha bakal nggawe manawa pengguna nemu papan sing dibutuhake lan ora byte ngluwihi. Kanggo nggawe manawa asil paling apik sing kasedhiya kanggo pamirso iku wis menehi saran dening YouTube ora kanggo ngunggah format m2ts minangka Situs bakal nolak format terus. Malah yen pangguna saged upload isih ora bakal bisa nglakoni minangka Jeksa Agung bisa ngetokake YouTube bakal ngomong sing format ora sah. Nanging ana cara metu iki uga. File m2ts migunakake mpeg2 codec lan format mpeg soko sing ditampa dening YouTube lan pengguna bisa nyoba ngunggahaké berkas kanthi ngganti extension kanggo MPEG banjur bisa nyoba kanggo nggawe manawa format wis diunggahaké nanging ora njamin uga. Pengguna uga ora bisa ngunggah video ing kabeh supaya maneh rate video dibutuhake sing bakal nggawe manawa kualitas video ora saos kurban lan video wis diunggahaké sanalika format diganti.

Part2: Didhukung format YouTube

Minangka wis kasebut sadurunge uga sing format YouTube sing didhukung dening situs sing resmi kasebut ing URL https://support.google.com/youtube/troubleshooter/2888402?hl=en Nanging kanggo ease saka pangguna format sing didhukung uga kasebut ing ngisor iki supaya pengguna ora kudu ngadhepi musuhan ngunjungi URL lan nemokake format sing dipengini dhewe. Pitulung poto iki bakal nggawe manawa pengguna dadi liwat kabeh informasi ing kaca siji tanpa masalah lan badhan:

  • . MOV
  • .MPEG4
  • . MP4
  • .avi
  • .wmv
  • .MPEGPS
  • . file
  • 3GPP
  • Webm

Part3: Convert m2ts kanggo YouTube format kompatibel

#

Pamuter mung kang ndadekake manawa sing paling wis kasedhiya kanggo pengguna nalika nerangake konversi tanpa kurban kualitas siji lan mung Wondershare Video Converter Ultimate kang wis negara fitur seni lan uga ndadekake manawa kualitas iki wadi lan pangguna nemu tampilan padha uga minangka asil nalika nerangake konversi. Ngisor iki langkah-langkah sing melu ing gati lan pangguna perlu kanggo nggawe manawa langkah sing mèlu minangka lagi nggawe manawa proses tau dadi musuhan kanggo wong-wong mau:

  1. URL http://www.wondershare.com/guide/video-converter-ultimate.html iku bakal dibukak kanggo nggawe manawa program wis diundhuh lan diinstal. Sawise rampung iku perlu bakal kabuka:

    how-upload-m2ts-youtube

  2. Nambah file tombol banjur dipencet kanggo nggawe manawa video sing dipengini wis diunggah menyang convertor ing:

    how-upload-m2ts-youtube

  3. Ing format cocok minangka saben YouTube wis bisa milih kanggo advance:

    how-upload-m2ts-youtube

  4. Tombol Ngonversi banjur kanggo dipencet kanggo nggawe manawa needful wis rampung lan paling kasedhiya kanggo pangguna ing wangun YouTube format diowahi. Proses uga ends kene:

    how-upload-m2ts-youtube

Kesimpulan

YouTube dhewe iku paling apik lan website video paling gedhé ing donya lan kanggo alesan sing padha iku ora mung penting kanggo bisnis nanging monetization isi uga wis asalé nomer pangguna menyang situs iki sing entuk kasil liwat situs iki karo ease lan kepuasan . Kanggo oleh asil paling apik kang menehi saran kanggo nggawe manawa format sing paling apik sing wis kasebut ing URL ndhuwur arahan lan nalika nerangake m2ts file banjur jawaban terus saka YouTube punika NO amba. Iku amarga kasunyatan sing YouTube tau kepengin kanggo keselak server lan ukuran gedhe saka file m2ts bakal nggawe manawa papan gedhe uga dikuwasani liwat server lan penggunane kewajiban ora bakal bisa kanggo ngunggahaké berkas. Kanggo njaluk liwat Jeksa Agung bisa ngetokake iki YouTube wis digawe manawa mung sing format sing diijini sing ora mung pangguna-loropaken nanging uga salah siji sing paling nalika nerangake ngramut lan proses musuhan free uga. Pangguna ing gati uga bisa nggawe manawa teknologi paling digunakake kanggo nggawe manawa video iki diowahi lan dumunung karo kasunyatan sing YouTube related format convertor digunakake kanggo nggawe manawa kaluwihan saka situs web sing sante ing nalisir website ora bakal ngidini pangguna kanggo ngunggah soko sing ora ana hubungane format sing dipengini. Iku uga kanggo nyatet yen YouTube wis salah siji saka server video paling gedhé ing donya ngendi ana watesan saka upload film lan uga bilih server kang ditambahi grafik kanggo nggawe manawa penggunane sing pacified lan padha tau ngadhepi Jeksa Agung bisa ngetokake wae ing gati.

Top