Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo ngowahi mtsm2ts karo rem tangan

Rem tangan iku uga dikenal lan free rate Mac sing ngidini kedhaftar kanggo nggawe manawa paling kasedhiya kanggo Mac OS dening nindakake format subjected sing gedhe-gedhe sing didhukung dening Mac OS. Sanalika iku uga ndadekake manawa pengguna uga bisa ngowahi format bebas tanpa masalah lan biaya tambahan.

Part 1: Setelan rem tangan kanggo mts / m2ts konversi

Minangka wis diterangno ndhuwur uga sing paling penggunane sing ora bisa kanggo ketemu karo kabutuhan nimbang alat minangka Piece tech migunani nanging kasunyatan iku penggunane ora bisa nyetel alat kanggo panggunaan optimal lan kanggo alesan padha alat ora bisa mlaku lan resultantly output punika miskin ing gati. Ngisor iki proses cilik sing bakal ngidini pangguna kanggo nggawe manawa setelan sing bener sing ora mung ditempelake nanging konversi uga salah siji saka formulir paling saka output kang kepinginan pangguna. Proses kang ndherekake tanpa skipping langkah wae minangka salah siji saka cara sing paling apik kanggo nggawe manawa alat mbukak lan kualitas paling kui ing gati kanggo nepaki kepinginan saka pengguna ing wektu padha arep:

1. pengguna perlu kanggo nggawe manawa rem tangan wis diundhuh saka http://www.handbrake.fr/ lan program wis diinstal lan mbukak kanggo nggawe manawa pérangan pisanan saka proses jangkep. Program iki banjur dibukak sawise instalasi sukses:

#

2. Ing setelan output format iki banjur kanggo diklik kanggo nggawe manawa needful wis rampung:

#

3. pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa jendhela sabanjuré njedhul munggah ngendi kabeh setelan kanggo disetel kanggo njaluk sing dipengini utawa output kualitas paling apik kanggo video minangka saben perlu lan dikarepake:

#

4. tombol tengah ing sudhut kiwa ndhuwur iku bisa milih kanggo nggawe manawa wiwit konversi lan proses uga ends kene:

#

Wigati penting

Iku uga kanggo nyatet karo rem tangan ana perlu instalasi sembarang format liyane lan pengguna bisa nggawe manawa alat ngadeg piyambak iki ora Processing tanpa masalah kanggo Jeksa Agung bisa ngetokake. Piranti lunak wis dianggep minangka salah siji sing paling nanging ana sawetara cacat nggunakake alat iki uga kang uga bakal dijamin ing tutorial iki. Sawetara cacat sing digandhengake karo kasunyatan sing kedhaftar ora ngerti apa setelan saka program iki kudu nyetel supaya output ing format paling apik uga kualitas.

Part 2: Issue Nindakake mts / m2ts nggunakake rem tangan

Ana sawetara masalah utawa cacat nggunakake program iki lan sawetara wong wis didaftar minangka ing ngisor iki:

1. Metu saka sink

Iku salah siji saka masalah sing paling umum kang pengguna lika ing gati lan kanggo alesan sing padha iku uga kanggo nyatet yen ngisor iki papat alasan dhasar lan utama saka Jeksa Agung bisa ngetokake iki lan ngalahake wong pengguna ngirim njupuk ngukur remedial kanggo priksa manawa paling kasedhiya kanggo pangguna ing gati lan njaluk paling uga.

i. Player Jeksa Agung bisa ngetokake: Ing kasus iki pamuter lags lan video sing wis diowahi telat swara utawa codec audio karo wektu tundha sawetara detik kanggo menit.

ii. Fitur kuat: Ing kaping video karo fitur kuat sing dienkode lan kanggo alesan padha panganggo iku ora bisa kanggo oleh asil paling apik.

iii. Jeksa Agung bisa ngetokake sistem: Yen PC wis infèksi malware utawa virus banjur kadhangkala Jeksa Agung bisa ngetokake iki ana lan kudu diwiwiti kanggo njaluk masalah mantun

iv. Masalah Xvix: Yen MPEG -2 video lagi dienkode banjur pengguna ngirim nggawe manawa file codec dipilih kasebut kanthi teliti, supaya Jeksa Agung bisa ngetokake tau ana.

2. Quality

Saiki iku bab manawa nalika video iki diowahi utamané sing mts utawa m2ts ngajukake banjur iku banget ketok sing kualitas wis nemen kena pengaruh ing gati. Kadang iku uga wis katon yen kualitas video uga kena pengaruh ing syarat-syarat piksel lan masalah ing gati. Ana sayangé ora cara metu saka masalah iki ing kabeh.

Part 3: Wondershare Video Converter Ultimate ngganti rem tangan

Iku salah siji saka convertors paling kang nggawe manawa kualitas tau magepokan lan konversi wis rampung ing proses paling. Ngisor iki proses sing wis bisa mèlu ing gati:

1. http://www.wondershare.com/guide/video-converter-ultimate.html punika link sing wis bisa mèlu kanggo nggawe manawa program diundhuh, diinstal lan dibukak:

#

#

2. m2ts lan format mts kanggo dimuat IE video kanggo nggawe manawa diowahi:

#

3. Ing panel tengen format punika bisa milih kanggo nggawe manawa proses maju:

#

4. Hit tombol Ngonversi lan iku kabeh rampung

#

Kesimpulan

Rem tangan wis dianggep minangka salah siji saka program paling apik kabeh kaping lan iku mung amarga kasunyatan sing proses sing ana gandhengane kanggo program iki musuhan free lan iku uga gampang banget lan langsung kanggo tindakake. Karo mung sawetara klik pengguna ora mung bakal bisa ngowahi mts lan m2ts format nanging uga bakal nggawe manawa proses bola karo akeh video minangka pengguna kepengin minangka program gratis pangisian daya lan pengguna bisa nggawe manawa vides Unlimited sing diowahi tanpa malah mbayar sen siji. Kanggo nggawe manawa setelan paling sing ditempelake ing pamuter bagean sabanjure tutorial bakal nggawe manawa setelan program sing diterangno supaya panganggo iku bisa kanggo njaluk sing paling apik ing gati lan iku uga kanggo nyatet sing pengguna uga bisa nggawe manawa setelan diterangno ngiring supaya kasil ing baris karo syarat kedhaftar.

Top