Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > H.264 motong: Carane Cut H.264 File

H.264 motong: Carane Cut H.264 File

Aku ketemu supaya akeh wong arep Cut file H.264. Ngisor pitakonan padha takon ing sawetara forum:

"Apa ana cara kanggo Cut video H.264 mentahan pigura-kanthi?"

"Aku duwe file H.264 ing mp4 wadhah. Aku arep kanggo Cut sawetara bagian saka iku tanpa maneh enkoding."

"Aku duwe file MOV amba, kang teka saka kamera canon sandi. Codec punika H.264 karo swara Integrasi. Aku kudu tetep mung bagean saka iku, aku arep Cut nanging ora supaya ditambahaké iku."

...

Nalika sampeyan lagi kene, sampeyan mbokmenawa arep pamisah file H.264, uga. Yen mengkono iku, sampeyan lagi bejo. Kene, Aku bakal nuduhake solusi kuwi banget supaya Cut file H.264 pigura-kanthi uga tanpa maneh enkoding. Ora bisa pracaya iku? Iku pancen bener.

Rahasia kanggo nggunakake Wondershare Video Converter ( Video Converter kanggo Mac ). Kejabi ngijini sampeyan kanggo Cut ing sisih endi wae file H.264 cepet lan gampang, uga ngijini sampeyan ngatur sawetara paramèter video kaya pigura tingkat etc. Lan proses punika peduli gampang, mung langkah-langkah prasaja.

Download Win VersionDownload Mac Version

1 Tambah file H.264 kanggo H.264 cutter iki

Ana rong cara sing bisa digunakake kanggo nambah file H.264 kanggo Splitter H.264 iki. Ing menu utama antarmuka, sampeyan bisa mencet "Tambah File" tombol kanggo nelusur komputer lan ngimpor file H.264 sing arep panel app iki. Lan cara liyane kanggo nyeret lan nyelehake file H.264 saka komputer kanggo panel app iki.

H.264 splitter

2 Cut sisih endi wae saka berkas H.264 Panjenengan

Klik tombol Owahi ing item video bar, lan sampeyan bakal weruh antarmuka ditampilake minangka nderek.

H.264 splitter

Ing sisih ngisor saka jendhela Trim, sing mungguh bisa nyeret lan nyelehake loro Paragraf persis extract klip video sing arep (Wigati: Jendhela pratayang bisa supaya sampeyan pratinjau video). Yen iku ok, just click OK kanggo comfire iku.

3 Pilih H.264 minangka format output lan ngatur pigura dicokot etc.

Ing Output Format panel, sampeyan kudu klik lambang format, lan banjur ing dhaftar format output, pilih MP4 utawa MOV (miturut format file dhewe) minangka format output. Banjur, ing ngisor panel, klik tombol wangun pindah, sabanjuré, pilih H.264 minangka ngodhe video banjur ngatur sawijining tingkat pigura, resolusi video, dicokot tingkat etc.

 split H.264

4 Ngekspor file H.264 anyar

Nalika kabeh ok, klik mung "Convert" tombol ing sudhut ngisor-tengen ing antarmuka utama kanggo ngèkspor berkas H.264 anyar. Sawisé iku, sampeyan bisa nemokake file output miturut path output sing wis disetel.

Punika video tutorial Brief.

Uga ndeleng langkah dening langkah video tutorial ing ngisor iki:

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top