Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Convert Panasonic MTS M2TS File kanggo Sembarang Format Cepet lan Gampang

Carane Convert Panasonic MTS M2TS File kanggo Sembarang Format Cepet lan Gampang

Akeh camcorders Panasonic njupuk video ing format MTS / M2TS, kayata Panasonic HDC-DX1, Panasonic HDC-SD10, Panasonic HDC-HS9 / 20/200/300/350 etc. Wiwit format iki angel kanggo muter, suntingan, utawa nuduhake, paling pangguna Panasonic kudu Ngonversi file Panasonic MTS / M2TS kanggo format liyane Efesus sudhut. Artikel iki bakal introduce rate Panasonic MTS kuat lan gampang kanggo nggunakake kanggo sampeyan (M2TS didhukung). Karo, sampeyan bisa kanthi cepet Ngonversi Panasonic MTS utawa M2TS file kanggo AVI, WMV, MP4, MOV, MPEG lan format audio & video populer.

Jeneng sawijining Wondershare Video Converter ( Video Converter kanggo Mac ). Mung karo klik prasaja, sampeyan bisa ngowahi file Panasonic kanggo format wae sing arep kualitas video dhuwur banget. Kajaba iku, app iki menehi sawetara pribadi editing video klasik kaya cropping, trimming, puteran, nambah macem-macem efek / watermark / tarjamahan, etc. Fitur iki banget migunani kanggo yen sampeyan Ngonversi file mung kanggo editing ing program editing video, iku ' peparanging project nemen mung. Apa liyane, yen sampeyan arep kanggo Ngonversi file Panasonic M2TS / MTS kanggo sawetara piranti kanggo muter maneh, app iki bakal pilihan sing paling apik kanggo sampeyan. Sampeyan bisa muter file nganggo efek output sing paling apik mung milih presetting kasedhiya kanggo piranti, tanpa dilakoni wae setelan liyane.

Sabanjure, aku bakal nuduhake sampeyan carane nggunakake pinter Panasonic M2TS rate iki Ngonversi file Panasonic langkah dening langkah. Sadurunge dilakoni iki, sampeyan kudu nransfer file MTS / M2TS saka camcorder Panasonic piranti menyang komputer.

Download Win Version Download Mac Version

1 Load video Panasonic MTS / M2TS

Klik "Tambah File" lambang kanggo ngimpor video lokal Panasonic MTS / M2TS kanggo program iki. Genti-genti, sampeyan bisa nyoba cara liya kanggo ngimpor file. Sing langsung seret file Panasonic MTS / M2TS saka komputer menyang app iki.

Wigati: Yen perlu, sampeyan bisa jeneng maneh file, re ngatur-urutan, pratinjau wong kanthi ngeklik ing gambar cilik video, utawa malah gabungke tegether menyang siji berkas.

convert panasonic m2ts

2 Pilih format utawa piranti minangka format output

Yen sampeyan arep kanggo Ngonversi file Panasonic MTS / M2TS kanggo sawetara format, sampeyan bisa milih ing dhaftar format output app iki. Nanging, yen sampeyan ngowahi file kanggo muter maneh ing sawetara piranti, sampeyan bisa langsung pilih piranti minangka format output. Kasedhiya format output kanggo piranti mesthi bakal pas piranti paling apik.

Kanggo mbukak dhaptar format output, klik mung lambang format ing "Output Format" panel, lan banjur pindhah menyang "Format"> "Video"> format sing arep utawa "Piranti" tab> kategori piranti> piranti tartamtu.

panasonic video converter

3 Owahi file video (Opsional)

App iki bisa ketemu karo kabutuhan editing video dhasar, kayata Potong, potong, muter video, lan nambah efek video, subtitles etc. Cukup klik "Sunting" ing garis menu, banjur sampeyan bisa ngakses macem-macem pribadi editing video ing pop- ing up window. Mung duwe fun!

convert panasonic mts

4 Mulai nindakake file Panasonic MTS / M2TS

Miwiti konversi video kanthi ngeklik "Convert" tombol ing sudhut ngisor-tengen jendhela program. Ing wektu iki, sampeyan bisa ndeleng bar ijo sing nuduhake sampeyan proses konversi. Nalika konversi iku liwat, mung klik tombol Open Folder kanggo njaluk file output.

Saiki, sampeyan bisa muter, ngowahi utawa enggo bareng file Panasonic MTS / M2TS bebas.

panasonic mts converter

Reading luwih:

Ngonversi Canon MTS M2TS File kanggo Sembarang Format : Artikel utamané fokus carane Ngonversi file Canon M2TS / MTS meh wae format utawa piranti gampang.

Ngonversi Sony MTS M2TS File kanggo Sembarang Format: Pandhuan mulang Ngonversi file video Sony M2TS / MTS sembarang audio & video format populer, malah piranti.

Carane Convert BDMV kanggo AVI, MP4, MOV etc : Ngonversi file BDMV kanggo AVI, MP4, MOV lan meh wae populer, format video standar karo BDMV rate gedhe.

Apa MTS Gambar : Artikel nerangake apa file MTS rinci.

Nggabungake MTS / M2TS File : Gabung file MTS / M2TS gampang lan cepet karo kuat MTS / M2TS Joiner.

Monggo nonton video tutorial.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top