Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Convert MTS kanggo MPG / MPEG

Carane Convert MTS kanggo MPG / MPEG

Umumé, kita njaluk AVCHD.mts file saka camcorder account, kayata Canon, Sony, Panasonic, JVC, etc, nanging tansah banget nyenengake kanggo kita kanggo muter, suntingan, upload, lan malah ngimpor file iki, minangka padha ora bisa kompatibel digunakake karo macem-macem piranti multimedia.

Nalika ing kasunyatan, ana cara ngewangi kita kanggo nggayuh iku. Apa kita kudu iku sawijining MTS kanggo MPG Video Converter , utawa MTS kanggo MPEG Kombertidor Ngonversi MTS kanggo MPG / MPEG, banjur kita bisa kanthi gampang muter, suntingan, upload, lan ngimpor file. Saiki, download MTS kanggo MPG / MPEG Kombertidor, nginstal lan miwiti ing komputer.

Download Win Version Download Mac Version

Langkah 1. Tambah file MTS

Klik "Tambah File" tombol gambar kanggo nambah file MTS, utawa mung nyeret & selehake file menyang dhaptar file. Sampeyan bisa nambah multi-file ing wektu kanggo nindakake konversi kumpulan.

MTS to MPEG Converter

Langkah 2. Edit Videos Panjenengan (Opsional)

Sadurunge Ngonversi MTS video kanggo MPG utawa MPEG, sampeyan uga bisa ngowahi iku kanggo nggawe video pribadi lan sampurna kanggo seneng lan nuduhake.

Klik "Edit" tombol, sampeyan bisa nugel video, nambah efek, watermark, lan subtitle kanggo nggawe video selaras.

MTS to MPEG Converter

Sampeyan uga bisa nyetel miwiti wektu lan pungkasan wektu kanggo milih bagéan sing paling disenengi saka video dening clipping fungsi. Yen ana akeh klip video, sampeyan bisa nggabung wong-wong mau bebarengan nalika nindakake.

Langkah 3. Set output minangka MPG / MPEG

Banjur klik "Output Format" tombol gambar milih format tengen. Golek "Format"> "Video"> "MPG", utawa sampeyan bisa milih format liyane kanggo ketemu requirement.

Convert MTS to MPG

Saiki sampeyan bisa klik "Convert" Ngonversi MTS kanggo MPEG / MPG. Iki Kombertidor Video bakal nuduhake sampeyan wektu migunakaken lan kiwa ing panel konversi. Sampeyan uga diijini kanggo ngaso kanggo mungkasi proses yen pengin. Wektu konversi gumantung ing ukuran video sing nindakake.

Reading luwih:

Ngonversi MTS kanggo MP4 ing Mac / Win : Pandhuan mulang carane Ngonversi MTS kanggo MP4, supaya sampeyan bisa muter MTS ing sawetara piranti populer utawa pemain.

MTS impor kanggo Adobe Premiere : Pengen Ngonversi MTS kanggo Adobe Premier tanpa mundhut kualitas? Coba iku rampung kene.

Ngonversi MTS kanggo DVD Cepet lan Gampang : Tindakake pandhuan iki kanggo ngobong MTS DVD loro PC lan Mac nduweni (Windows 10 klebu).

Cut MTS File : Yen ana sawetara pemandangan utawa perangan sing dissatisfy ing file MTS, sampeyan bisa mangerteni carane kanggo Cut file MTS kanggo perangan seng di pengeni kene.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top