Kabeh TOPICS

+

3 cara kanggo Ngonversi mts kanggo Mov ing Mac

Kang siji saka format sing paling populer MOV wis mesthi dijupuk pasar dening badai. Popularitas saka format gedhe antarane kedhaftar lan padha tresna kanggo ngowahi lan enggo bareng file nggunakake format iki. Iku uga kanggo nyatet yen pamuter MOV apik wektu cepet lan format iki darmabakti kanggo nomer akeh kedhaftar lan iku kabeh amarga kasunyatan sing penggunane sing bisa kanggo oleh asil paling apik minangka iku uga digawe dening daya lan popularitas. Iki iku merek dagang paten saka perusahaan lan lagi apa hard kanggo nggawe manawa popularitas saka format mundhak.

Part1: Apa Ngonversi mts kanggo Mov ing Mac

Jawaban iki Pitakonan saestu prasaja lan dumadi saka kasunyatan sing kaluwihan saka format MOV gedhe lan bisa sante dening kedhaftar yen padha ngerti carane kanggo njaga lan nggunakake format iki karo care lan sempurno. Iku uga kanggo nyatet sing format dikenal kanggo rekaman paling apik lan editing sanget prasaja lan langsung. Iku uga kanggo nyatet sing pitakonan sing wis takon ing ing bagean iki uga nuduhake kaluwihan saka format amarga format bakal diganti liyane yen kaluwihan sing dikenal lan pengguna bisa njaluk asil paling apik ing wektu ora ing kabeh. Ngisor iki loro paling kaluwihan ndhuwur nindakake Mov kanggo Mac karo ease lan kepuasan:

  1. Kang format multimedia Mov nyimpen audio lan video isi ing file kapisah lan kanggo alesan sing padha iku uga kanggo nyatet sing isi bisa diapusi dhewe kanggo nggawe manawa needful wis rampung karo ease lan audio video diowahi ing baris karo syarat kedhaftar. Audio bisa diapusi tanpa ndemek trek video lan kosok balene. Mulane iku salah siji cara sing paling apik kanggo nggawe manawa sing paling wis Applied kanggo format tanpa akeh karya.
  2. Mov punika format sing paling apik sing gampang ditempelake karo program liyane karo ease lan kepuasan lan kanggo alesan sing padha iku uga kanggo nyatet sing pangguna bisa nggunakake format iki karo program liyane kayata PowerPoint kanggo nggawe manawa swara utawa video sing main minangka teks pass dening. Iku salah siji saka cara sing paling apik kanggo nggawe manawa efek sing ditambahake kanggo presentations menehi pengguna paling apik lan kasil paling maringi hadiah ing wektu ora lan tanpa efforts tambahan program iki ndhukung format Mov uga.

Part2: Gunakake Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Iku uga kanggo nyatet sing iku format sing paling apik sing bisa digunakake ing piranti multimedia uga lan iku popularitas tau nambah saka format sing wis digawe iku bisa kanggo kedhaftar kanggo nggawe manawa format wis digunakake ing platform liyane uga. Kanggo nyelehake iku prasaja platform liyane uga wis digawe manawa pribadi lan Techniques sing dikembangaké kanggo nggawe manawa format diputer ana uga tanpa masalah lan masalah.

#

Ngisor iki langkah-langkah sing related to Wondershare Video Convertor Ultimate kanggo Mac minangka iku banget gampang kanggo nggunakake:

  1. Saka URL http://www.wondershare.com/mac-video-converter-ultimate/guide.html program iku bakal diundhuh lan yen wis rampung sawise ngetokake iku pengguna perlu kanggo nggawe manawa tombol nambah file punika diklik kanggo nggawe manawa file sing ditambahake kanggo program:

    3-way-convert-mts-mov-mac

  2. Panah munggah banjur kanggo diklik kanggo mbukak liyane fitur lan kanggo alesan sing padha iku kanggo nyatet sing pengguna perlu kanggo nggawe manawa format sing dipengini:

    3-way-convert-mts-mov-mac

  3. Tombol Ngonversi banjur kanggo dipencet rampung proses lan miwiti nindakake:

    3-way-convert-mts-mov-mac

Part3: Gunakake free rate video kayata mpeg clip stream

Kanggo nggawe manawa klip stream digunakake pengguna perlu kanggo nggawe manawa proses ngisor iki mèlu:

  1. Nyalin DVD kanggo sistem hard drive

    3-way-convert-mts-mov-mac

  2. Program iki banjur dibukak sawise ngundhuh saka http://download.cnet.com/MPEG-Streamclip/3000-2140_4-51380.html

    3-way-convert-mts-mov-mac

  3. Gambar> Buka File path kanggo njaluk DVD disimpen:

    3-way-convert-mts-mov-mac

  4. File bakal milih kanthi otomatis:

    3-way-convert-mts-mov-mac

  5. Ing QuickTime kaca banjur bisa milih:

    3-way-convert-mts-mov-mac

  6. Setelan output sing banjur milih kanggo nggawe manawa kualitas tambah:

    3-way-convert-mts-mov-mac

  7. Make tombol movie banjur kanggo dipencet kanggo nggawe manawa proses ends kene:

    3-way-convert-mts-mov-mac

Part4: Gunakake rate online free

Iku uga salah siji cara sing paling apik kanggo nggawe manawa format sing diganti utawa diowahi. Ngisor iki proses ing gati:

  1. URL http://www.online-convert.com/ iku bakal visit kanggo ngakses alat online:

    3-way-convert-mts-mov-mac

  2. Ing Ngonversi kanggo Mov kanggo bisa milih kanggo nggawe manawa proses maju:

    3-way-convert-mts-mov-mac

  3. Berkas iki banjur diunggahaké minangka kaca sabanjuré rawuh ing lan setelan output uga kanggo disetel kanggo nggawe manawa sing paling dipilih:

    3-way-convert-mts-mov-mac

  4. Tombol Ngonversi file banjur dipencet kanggo nggawe manawa proses ends kene lan uga bakal miwiti konversi kanggo pangguna:

    3-way-convert-mts-mov-mac

Kesimpulan

Iku uga kanggo nyatet yen cara paling apik kanggo nggawe manawa format diputer kanggo nggawe manawa notebook Mac lan komputer sing digunakake kanggo nindakake needful supaya format playing tau Jeksa Agung bisa ngetokake ing kabeh kanggo sapa waé. Ana sawetara trek sing bisa ditulis kanggo nggawe manawa format Mov wis sante lan iku uga kanggo nyatet sing pengguna uga bisa gampang diowahi lan ngganti sumber format tanpa rewriting kode kang sawetara saka saingan uga ora ndhukung lan bisa nemen dianggep minangka salah siji saka kaluwihan paling apik format MOV.

Top