Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Convert MTS kanggo file

Carane Convert MTS kanggo file

Yen wong digunakake kanggo duwe MTS utawa AVC HD video liyane, kang bakal duwe pengarep-arep sing ana piranti supaya sethitik kang ndhukung MTS video. Biasane, sampeyan mung bisa muter video MTS langsung saka camcorder ing HDTV karo HDMI, utawa muter ing pamuter Disc Blu-ray. Kedhaftar kamera Sony, aku ate nuduhake pengalaman bab carane Ngonversi video MTS kanggo video standar lan muter ing komputer, TV, playbacks hotspot, PSP lan ngupload video kanggo enggo bareng karo internet.

Iku gampang. Kita mung perlu kanggo file MTS Video Converter , lan sampeyan bisa free download kene, banjur nginstal lan mbukak iku.

Download Win Version Download Mac Version

Langkah 1. Tambah video MTS Panjenengan

Klik "Tambah File" tombol gambar nambah video MTS menyang MTS kanggo file Kombertidor. Sampeyan bisa nambah luwih saka siji file, amarga iki MTS kanggo file rate ndhukung konversi kumpulan. Sampeyan uga bisa langsung seret file video ing tinimbang ngeklik tombol gambar.

Convert MTS to FLV

Langkah 2. Milih format output

Ana macem-macem format kanggo pilihan. Kanggo nemokake format file, mung klik "Output Format" gambar (lambang format), banjur temokake "Format"> "Web"> "file". Pilih lan sing iku. Mesti wae, nek sing arep kanggo muter video ing pemain liyane, mung golek piranti tengen sing arep lan klik. Iku banget trep.

MTS to FLV

Langkah 3. Konversi

Langkah pungkasan, sampeyan mung perlu kanggo klik "Convert" tombol kanggo miwiti konversi. Sak konversi, bakal ana garis konversi kanggo nuduhake proses. Sawise konversi rampung, sampeyan bisa njaluk file final kanthi ngeklik "Open Folder".

Tips:
Sejatine, video hosting matesi klip video kanggo ing ukuran berkas tartamtu lan dawa. Kayata, YouTube nélakaken bilih "video bisa nganti 2GB ing ukuran lan 10 menit dawa." Sampeyan bisa clip video kanggo dawa sing dipengini karo MTS kanggo file Video Converter .

Reading luwih:

Ngonversi MTS kanggo QuickTime MOV : Convert Panjenengan video Kamera MTS kanggo format QuickTime MOV Efesus ing lunak Apple lan piranti etc.

Ngonversi MTS kanggo AVI : Arep Ngonversi file MTS (AVCHD) kanggo AVI tanpa rusak wae kualitas? Coba iku rampung.

Ngonversi M2TS / MTS kanggo MPEG : Sinau carane gampang lan cepet Ngonversi file ing M2TS utawa MTS file MPEG karo mundhut-kurang kualitas ing Windows / Mac OS.

Ngonversi MTS kanggo MPG / MPEG : Convert video kanggo MPG, MPEG, lan format liyane karo kacepetan konversi paling apik lan kualitas video output.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top