Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane ngowahi MTS / M2TS kanggo KABIYESI?

Carane kanggo ngowahi MTS / M2TS kanggo KABIYESI?

Wis tau nyoba kanggo ngowahi M2TS / MTS kanggo KABIYESI kanggo kobong menyang DVD disc? Ya, iku ora mangu idea gedhe kanggo ngobong iku hadiah Panjenengan M2TS / MTS footages direkam dening camcorders menyang DVD disc supaya memori larang regane ing salawas-lawase utawa ngirim kanca minangka hadiah khusus.

Ing kasunyatan, yen goal Final kanggo njaluk DVD playable, sampeyan ora duwe Ngonversi M2TS / MTS kanggo KABIYESI minangka langkah pisanan. Sampeyan bisa nggunakake alat nitahake DVD kuat langsung mbantu Ngonversi M2TS / MTS kanggo DVD karo ease. Iki app pinter - DVD Creator wis rong versi. Mung milih siji miturut sistem operasi Panjenengan.

Download Win Version Download Mac Version

Wigati : Mung arep Ngonversi M2TS / MTS kanggo KABIYESI? Yèn mangkono, sing pinter  Video Converter cukup kanggo pangguna windows kanggo ngganti format video, nalika gedhe-gedhe Mac, Video Converter kanggo Mac sangsi M2TS paling / MTS kanggo KABIYESI rate Ngonversi M2TS / MTS kanggo KABIYESI Mac.

Ngisor iki tutorial carane Ngonversi M2TS / MTS kanggo DVD ing basis saka platform windows.

1. M2TS Impor / MTS file kanggo program

Sawise instalasi, mbukak DVD Creator pinter kanggo Windows. Banjur sampeyan kudu ngimpor M2TS / file MTS kanggo kobong DVD. Ing wektu iki, sampeyan kudu telung cara kanggo nindakake iki.

  • 1. Seret & culake file sing M2TS / MTS kanggo program.
  • 2. Klik "+ Impor" tombol kanggo nambah video M2TS / MTS.
  • 3. Uga, sampeyan bisa pindhah menyang "Gambar"> "Tambah File" kanggo nambah M2TS / file MTS sing arep diobong.

convert MTS to VOB

2. Ngatur musik latar mburi lan gambar DVD Panjenengan

Mencet convert M2TS to DVD lambang pop wiwitan "Ngatur" jendhela, ngendi sampeyan bakal weruh loro tab: "Background" lan "Background Music". Mencet "latar mburi" tab kanggo nambah gambar latar mburi kanggo menu DVD, nalika pilih tab liyane kanggo ngganti musik latar mburi. Yen sampeyan pengen music menu DVD nduweni luntur-lan efek fade-metu, mung obah ing "Fade in" lan "Fade metu" pilihan.

MTS to VOB converter, convert MTS to VOB Mac

3. Mulai kanggo ngobong M2TS / MTS kanggo DVD

Klik "Burn" lan pilih format output lan direktori ing dhaftar popping-up. Banjur nggebug "Mulai" supaya app pinter nindakake bab liyane kanggo sampeyan. Iku gampang banget, ora iku?

Kanthi bantuan saka DVD Creator profesional kanggo Windows, sing bisa ngobong M2TS paweling / MTS file camcorder menyang DVDs. Kanthi cara iki, sing dijogo kenangan manis ora ono sing Jeksa Agung bisa ngetokake angel.

Reading luwih:

Sunting MTS / M2TS File : Katrangan cara kanggo ngowahi file MTS / M2TS, kalebu nglereni, gabung, puteran, nugel, nambah PIP, music, teks lan liyane.

Nggabungake MTS / M2TS File : Gabung file MTS / M2TS gampang lan cepet karo kuat MTS / M2TS Joiner.

Ngonversi MTS / M2TS kanggo KABIYESI : Arep Ngonversi M2TS / MTS kanggo KABIYESI kanggo kobong menyang DVD disc? Coba iku rampung kene.

Ngonversi MTS kanggo Meh Sembarang Format: Cukup tindakake langkah rinci kene kanggo ngowahi MTS kanggo Sembarang format.

Carane Convert BDMV kanggo AVI, MP4, MOV etc : Ngonversi file BDMV kanggo AVI, MP4, MOV lan meh wae populer, format video standar karo BDMV rate gedhe.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top