Kabeh TOPICS

+

Carane Convert M2TS kanggo WMV ing windows

Part 1: Apa Ngonversi m2ts kanggo WMV?

Paling penggunane sing weruh saka kasunyatan sing WMV punika pungkasan lan format paling digunakake nalika nerangake windows. Iku uga kanggo nyatet sing paling kedhaftar ing donya sing nggunakake windows lan kabeh versi program iki nggawe manawa paling kasedhiya kanggo kedhaftar kabeh ndonya lan malah minangka dibandhingake kanggo MAC kedhaftar windows sing ing turah mbrawah kang nuduhake yen penggunane sing kepekso menyang OS iki.

Part 2: 2 alasan kanggo nindakake m2ts kanggo WMV

Ndhuwur loro alasan kanggo nggawe manawa m2ts file sing diowahi minangka nderek. Iku uga kanggo nyatet yen alasan kasebut kene sing gedhe-gedhe sing uga bisa dianggep minangka kaluwihan saka format WMV:

  1. Pisanan lan alesan utomo kanggo nggawe manawa m2ts iki diowahi kanggo format WMV iku WMV cilik ing ukuran lan bisa nggawe manawa jumlah video sing wis wadi iku padha dawa padha lan format heavy saka m2ts. Iku uga kanggo nyatet yen format wis diowahi banjur iku penting banget kanggo Wigati sing lawang kanggo windows kompatibilitas sing dibukak ing gati. Kanggo nggawe manawa paling kasedhiya kanggo panganggo saka windows banjur iku penting banget kanggo Wigati sing format kudu diganti tanpa masalah lan nggunakake convertor paling apik kabeh kaping masalah.
  2. Iku wis kasebut sadurungé kedhaftar saka windows akehe basa pengguna IT utama ing donya kang ing tembung prasaja tegese mayoritas. Punika rawuh ing Alesan liya nindakake format m2ts kanggo WMV. Kanggo nutupi basa pengguna utama kabeh ndonya format m2ts kudu diowahi kanggo WMV lan pangguna ngirim uga priksa manawa sing paling kasedhiya kanggo sistem dening muter sing format kang paling apik kanggo platform windows.

Wigati

Nalika nerangake wmv stands for windows media video lan iku salah siji sing paling wigati lan arupa format standar saka windows. Nalika nerangake video digital banjur iku format paling tuwa ing gati lan penggunane saka kabeh ndonya sing bisa nggunakake format iki lan wigati saka format iki bisa dipun biji dening kasunyatan sing platform liyane sing uga dipeksa kanggo berkembang teknologi kuwi sing ndhukung format WMV ing gati. Nalika nerangake nindakake m2ts kanggo WMV banjur ana sawetara alasan nggawe manawa format sing interchanged.

Part 3: Carane Convert M2TS kanggo wmv gampang lan cepet ing windows

Tit iku salah siji program sing paling apik sing bakal nggawe manawa konversi ora mung rampung ing proses paling nanging asil mburi IE kualitas tetep padha lan wis tau ditepungake ing gati. Iku uga kanggo nyatet sing pengguna perlu kanggo nggawe manawa langkah lan proses sing wis kasebut kene sing mèlu minangka lagi nggawe manawa asil ing baris karo syarat lan tau ngrubah. Guide kang wis kasebut ing ngisor iki wis dikembangaké tetep ing tampilan panjaluk lan kabutuhan kedhaftar. Mayoritas pangguna windows ora mung njaluk entuk manfaat saka langkah-langkah sing wis kasebut ing ngisor iki nanging yen ana wektu sabanjuré banjur pengguna ora duwe balèkna marang guide lan langkah ing ngisor iki bakal ngawula waé kanggo pangguna:

1. URL http://www.wondershare.com/guide/video-converter-ultimate.html iku bakal dibukak kanggo nggawe manawa downloading program wis rampung ing proses paling. Iku uga bakal nggawe manawa program wis diinstal sawise download tepat. Sawise proses wis rampung program kanggo diundhuh:

how-to-convert-m2ts-to-wmv-on-windows

2. nambah file tombol banjur dipencet kanggo nelusuri file kang pengguna perlu konversi:

how-to-convert-m2ts-to-wmv-on-windows

3. Ing format WMV banjur bisa milih saka panel tengen:

how-to-convert-m2ts-to-wmv-on-windows

4. Tombol Ngonversi banjur kanggo dipencet kanggo nggawe manawa wiwit konversi lan proses kasebut kene ends:

how-to-convert-m2ts-to-wmv-on-windows

Kesimpulan

Sing paling apik lan kaluwihan paling related sing related kanggo papan uga playing isi ing gati. Iku uga kanggo nyatet yen nindakake penting amarga iku ndadekake manawa format diganti t sing siji kang didhukung dening kabeh format utama ing donya. Iku uga priksa manawa wong njaluk sing format kang kompatibel karo kedhaftar PC meh 90% saka donya kang uga nuduhake yen aspek pengguna saka windows luwih saka Mac lan malah Linux . Tutorial ora mung bakal nggawe manawa cara sing paling apik ditampilake kanggo pangguna kanggo ngowahi format m2ts kanggo WMV nanging uga bakal mimpin nggunakake menyang teknologi sing negara saka gambar. Malah yen kita katon ing convertors online liyane banjur siji sing bakal kasebut kene iku salah siji sing wis sing kuwalitas sing ora kasedhiya ing sembarang convertor lan nalika nerangake fitur-fitur kasebut banjur rega sing wis disetel iku apik tenan lan negara seni kang uga priksa manawa penggunane menehi reviews apik tenan lan njaluk sing paling apik ing bali uga. Minangka wis kasebut sadurunge ana sawetara alasan ganti format sing subjected lan sawetara alesan uga wis kasebut Nanging bakal digawe manawa alasan paling ora mung kasebut nanging uga nelukake ing judhul kapisah supaya kedhaftar bisa kanggo nggawe manawa sing paling dijupuk saka tutorial iki ing gati. Bagean liya saka tutorial iki bakal nggawe manawa ndhuwur loro alasan sing ora mung kasebut nanging uga diterangno ing gati.

Top