Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Convert Canon MTS M2TS File kanggo Sembarang Format Cepet lan Gampang

Carane Convert Canon MTS M2TS File kanggo Sembarang Format Cepet lan Gampang

A akèh Canon ngrekam camcorders video ing MTS format / M2TS, kayata Canon HFS10 / 100/200, Canon HR10, Canon HG10 / 21 and so on. Format MTS / M2TS hard kanggo kedhaftar kanggo muter, suntingan, utawa enggo bareng. Mulane, mayoritas pangguna Canon milih Ngonversi file Canon MTS / M2TS kanggo format luwih populer kaya WMV , AVI, MP4 , FLV etc Ing cara iki, lagi bisa muter file Canon MTS M2TS ing sembarang panggonan padha arep utawa nduweni enggo bareng file dawane karo kulawarga utawa kanca.

Artikel iki utamané fokus carane Ngonversi file Canon M2TS / MTS karo Wondershare Video Converter ( Video Converter kanggo Mac ). Iku apik Canon rate video sing ngijini sampeyan ngowahi file Canon kanggo meh wae format cepet, gampang lan kualitas dhuwur. Uga, iku langsung nawakake persil saka format optimized kanggo piranti paling populer kaya iPhone lan aplikasi kaya Windows Movie Maker, supaya sampeyan bisa Ngonversi file Canon pas program iki paling apik ease.

Miturut cara, sampeyan uga bisa nindakake sawetara proyek editing kelangan langsung ing rate Canon MTS yen sampeyan arep kanggo ngowahi file Canon MTS / M2TS. Fitur iki banget mbiyantu utamané nalika sampeyan Ngonversi file mung kanggo ngimpor kanggo sawetara editor video kanggo editing, iku bakal nemen irit wektu.

Sabanjure, aku bakal ngene carane sampeyan kanggo Ngonversi file Canon MTS / M2TS rinci. Sadurunge dilakoni iki, sampeyan kudu nransfer file MTS / M2TS saka camcorder Canon piranti menyang komputer.

Download Win Version Download Mac Version

1 Tambah video Canon MTS / M2TS

Kanggo ngimpor file MTS / M2TS lokal kanggo app iki kanggo nindakake, sampeyan bisa klik "Tambah File" lambang kanggo nelusur komputer lan pilih file sing arep. Genti-genti, sampeyan bisa nyoba cara liya kanggo ngimpor file. Sing mung seret lan selehake file Canon MTS / M2TS saka PC kanggo program iki.

Wigati: Yen perlu, sampeyan bisa ngganti jeneng file, re ngatur-urutan, klik gambar cilik video kanggo pratinjau video diimpor, malah dados setunggal kabeh video menyang siji berkas.

convert canon m2ts

2 Pilih format utawa piranti minangka format output

Ngonversi file Canon MTS / M2TS kanggo sawetara format, sampeyan bisa milih format sing arep ing dhaftar format output app iki. Nanging yen sampeyan arep Ngonversi file Canon kanggo muter maneh ing sawetara piranti, sampeyan bisa milih langsung piranti minangka format output. Format output optimized kanggo piranti pancen pas piranti paling apik.

Pop munggah dhaftar format output, klik mung lambang format ing "Output Format" panel. Sabanjure, sampeyan bisa pindhah menyang "Format" tab> "Video" kategori pilih format sing arep persis. Utawa klik "Piranti" tab kanggo golek kategori kang piranti belongs kanggo, banjur pilih piranti tartamtu.

canon m2ts converter

3 Owahi file video (Opsional)

App iki bisa syarat dhasar editing video, ngomong, motong, potong, muter video, lan nambah vdieo efek, subtitles etc Ing item video bar, sampeyan mung mung klik "Sunting" pilihan banjur sampeyan bisa ngakses macem-macem video editing pribadi. Mung miwiti project editing saiki!

convert Canon mts

4 Mulai nindakake file Canon MTS / M2TS

Ngonversi file Canon kanthi ngeklik "Convert" tombol ing sudhut ngisor-tengen jendhela program iki. Langsung, sampeyan bisa ndeleng bar ijo sing nuduhake sampeyan proses konversi. Nalika iku rampung, bakal ana cathetan informasi sampeyan. Banjur, sampeyan bisa klik pilihan Bukak Folder diwenehi file output iki.

Mung aran gratis kanggo muter, ngowahi utawa enggo bareng file video Canon MTS / M2TS saiki!

Reading luwih:

Carane Convert BDMV kanggo AVI, MP4, MOV etc : Ngonversi file BDMV kanggo AVI, MP4, MOV lan meh wae populer, format video standar karo BDMV rate gedhe.

Ngonversi Sony MTS M2TS File kanggo Sembarang Format: Pandhuan mulang Ngonversi file video Sony M2TS / MTS sembarang audio & video format populer, malah piranti.

Apa MTS Gambar : Artikel nerangake apa file MTS rinci.

Ngonversi Panasonic MTS M2TS File kanggo Sembarang Format : Cukup karo klik prasaja, sampeyan bisa ngowahi file Panasonic kanggo format wae sing arep kualitas video dhuwur banget.

Ngonversi MTS kanggo DVD Cepet lan Gampang : Tindakake pandhuan iki kanggo ngobong MTS DVD loro PC lan Mac nduweni (Windows 10 klebu).

Monggo nonton video tutorial.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top