Kabeh TOPICS

+

Carane Convert MTS Videos karo Aiseesoft MTS Kombertidor

Yen sampeyan njupuk video saka acara khusus utawa wusana karo cam video, kemungkinan sing sing arep ngunggah ing situs media sosial utawa enggo bareng video sanalika bisa. Nanging apa sing arep kanggo apa yen video cathetan cam video karo file output sing ora kompatibel karo paling pemain situs media sosial? Gampang ... Ngonversi menyang berkas sing bisa didhukung dening pemain media sing!

Paling kamera video definisi dhuwur duwe format MTS minangka format output sing, lan paling Camping enggo bareng video kaya Facebook ora bisa ndhukung iku. Salah siji program lunak paling wong nggunakake dina kanggo Ngonversi file video MTS karo iku Aiseesoft MTS Kombertidor, iki lunak sing ngijini sampeyan kanggo ngowahi format video kanggo format liyane, lan iki kalebu format file MTS. Yen sampeyan arep kanggo nggunakake piranti lunak iki Ngonversi file video dhewe, punika langkah-langkah dening-guide saka carane nggunakake program iki:

Langkah 1: Download Program ing

Download piranti lunak saka website resmi Aiseesoft, sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba gratis utawa sampeyan bisa njupuk kauntungan saka versi lengkap mung $ 35.

Langkah 2: Tambah Gambar (s) Pengin Convert

aiseesoft-mts-converter

Yen wis rampung ngundhuh lan nginstall software kanggo komputer, mung pindho klik lambang kanggo miwiti lan nalika iku mbukak, klik tombol Tambah Gambar sing dumunung mung ngisor logo sawijining ing sisih kiwa ndhuwur layar.

Langkah 3: Pilih Format ing

aiseesoft-mts-converter

Langkah sabanjure kanggo milih file sing format sing arep Ngonversi kanggo file video (s), ing sampel iki kita nggunakake MPEG-4 utawa mp4, format iki didhukung dening paling situs web enggo bareng video, supaya iki format output becik kanggo nindakake file video (s). Nalika video siap, mung klik tombol Convert sing dumunung ing sisih tengen ngisor jendela piranti lunak.

Konversi ngirim mung njupuk sawetara menit kanggo ngrampungake, nanging mesthi, iku tansah gumantung ing ukuran berkas sing sing nindakake, ageng berkas, maneh sampeyan kudu ngenteni kanggo diowahi. Nalika iku 100% rampung, klik rampung - tombol pungkasan ing sisih tengen ngisor jendela nindakake.

Apa apa yen Aiseesoft ora bisa ing kabeh? -Try Alternatif sawijining: Wondeshare Video Converter Ultimate

Ana bakal tansah dadi masalah karo Aiseesoft MTS rate, kayata kacilakan utawa ora bisa digunakake maneh. Yen sampeyan arep kanggo nggunakake piranti lunak rate liyane sing uga gampang (utawa bener luwih gampang) kanggo nggunakake, sampeyan uga bisa nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate minangka alternatif gedhe kanggo Aiseesoft MTS Kombertidor. Kaya Aiseesoft, Wondershare uga ora proyek sing becik lan liyane.

win Versionmac Version

video converter ultimate convert

Loro-lorone kurban fitur editing dhasar sing bantuan pengguna kanggo nambah video Ngartekno. Padha uga bisa digunakake kanggo ngowahi file menyang meh wae format file video sing perlu utawa arep.

Loro-lorone ngowahi video iki kurban cara gampang banget kanggo sampeyan bisa kanggo muter file video sing arep ing piranti utawa aplikasi wae sing duwe. Minangka sing paling saka piranti lan app duwe individu pilihan file alam, gadhah jinis file cocok kanggo piranti sampeyan nggunakake utawa arep nggunakake penting banget yen kaya seneng ndeleng video carane sampeyan kudu.

Aiseesoft lan Wondeshare Video dinggo ngowahi ora mung supaya sampeyan nggawe file anyar sing bakal muter ing jenis utawa jinis piranti apa wae sing duwe - padha uga bisa nambah file kanggo ukuran layar tartamtu saka piranti, résolusi lan fitur tartamtu.

Nanging kang antarane loro sing luwih dipercaya lan mestine kanggo bakal dianggep nalika looking for paling MTS file diowahi? Kene kita digawe sisih dening comparison sisih loro ngowahi video nalika nerangake fitur sing:

Fitur Wondershare Aiseesoft
Multiple Konversi
Ngoptimalake kanggo Tartamtu Piranti
Ngoptimalake Video Sharing
Video Editing
Pindhah File kanggo Sembarang Software Video Editing
Ngidini Video Download saka internet
Diobong File Video CD utawa DVD
Sinkronisasi Wireless

Supaya kabeh ing kabeh, Wondershare temenan luwih apik kanggo nggunakake saka Aiseesoft amarga iku luwih trep kanggo nggunakake. Page Wondershare ngijini sampeyan gampang download wae video terus saka fungsi enggo bareng video situs web kaya YouTube lan Vimeo lan Ngonversi terus saka piranti lunak nindakake, uga ngidini sinkronisasi Wi-Fi sing Aiseesoft video rate ora bisa nindakake.

Wondershare Presents dhewe uga banget nalika nerangake fitur dhasar. Cekakipun, sampeyan bakal njaluk file account anyar selaras kanggo tujuan wae.

Piranti lunak iki sange menehi macem-macem jinis profil output sing wis diprogram kanggo milih saka. Iku tegese sampeyan ora perlu kanggo sampah akèh wektu nyetel iku kayata résolusi, pigura tingkat, lan tingkat dicokot. Saben profil kasedhiya pribadi kanggo aplikasi tartamtu utawa piranti.

Nalika nerangake antarmuka, Wondershare video rate temenan wis dipikir luwih apik lan luwih gampang kanggo navigasi tinimbang video rate Aiseesoft kang bisa rumit kanggo nggunakake.

Wondershare Ngandhut pribadi lan fitur cekap kanggo dadi ing ndhuwur antarane ngowahi video kaya Aiseesoft. Iku banget pangguna-loropaken lan ngijini sampeyan kanggo persis nggawe file video sing perlu. Ing tembung, iku sing paling apik nindakake sampeyan bisa tuku lan nginstal komputer ing pasar iki.

Top