Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iTunes > Carane Record Online Music lan Transfer iTunes

Carane kanggo ngrekam Online Music lan Transfer iTunes

"Aku nemu song Fantastic ing Myspace lan arep duwe diputer ing iPod sandi Nanging wiwit iku ora ana ing pasar saiki, aku ora bisa tuku Apa ana cara kanggo njaluk iku saiki..?" - Peter

"Wiwit grooveshark.com lan Pandora.com sing redesigned, aku ora bisa download musik saka loro sembarang liyane amarga ngundhuh Aku digunakake maneh dianggo" -Emily

Iku gampang kanggo nggoleki lan ngrungokake musik ing Internet. Nanging, nalika nerangake rasa seneng offline, iku hard. Kanggo ngowahi kahanan, ing cara sing gampang bisa nyimpen music online. Ing sisih ngisor iki, kita arep kanggo pirembagan bab carane ngrekam music online.

Kanggo ngrekam video online lan nransfer musik direkam kanggo iTunes, pribadi sing perlu. Irit wektu lan energi, kene kita lagi arep nggunakake siji-mandeg alat, Streaming Audio Recorder . Sampeyan bisa ngrekam music online 1: 1 kualitas, lan karo artis, album name lan tutup diwenehi. Lan mung ing klik music siji bisa diundhuh kanthi otomatis ditransfer kanggo iTunes. Download, nginstal lan mbukak Streaming Audio recorder.

Download Win Version Download Mac Version

1 Rekam music online

Klik "Rekam" tombol ing antarmuka utama Streaming Audio Recorder. Banjur nyambung menyang Internet. Menyang web, golek lagu sing perlu kanggo ngrekam lan muter. Mekaten! Streaming Audio recorder bisa rampung rekaman kanthi otomatis. Sak suwene proses rekaman, sampeyan kudu golek alat tags song sampurna karo artis, Alexa album. Sing siji fitur sawijining tenung.

Sawise kasil ngrekam musik, sampeyan bisa nggawe paling music dening nggawe menyang nada dering kanggo telpon, iPhone klebu. Klik kanggo milih lagu lan klik lambang nggawe ringtone, banjur arep dadi dering.

download online music

2 Transfer music direkam kanggo iTunes

Streaming Audio Recorder Ngijini sampeyan kanggo mindhah music direkam kanggo iTunes langsung. Pilih songs banjur klik "Tambah iTunes" tombol kanggo duwe wong ditambahake menyang iTunes.

download online music

Nice alat lan cara gampang, tengen? Mugi-mugi panjenengan duwe luwih seneng-seneng ing nglangen musik karo Streaming Audio Recorder .

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top