Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Music > Carane Download Napster Music karo Napster Music Downloader

Carane Download Napster Music karo Napster Music Downloader

Arep seneng music Napster liyane bebas, khusus ngandika, arep download musik saka Napster lan ngirim menyang telpon, MP3 pemain utawa audio pamuter kanggo muter maneh? Yen sampeyan, sampeyan bisa nemokake solusi sing paling apik kene. Artikel iki langkah-langkah dening-tutorial carane download musik saka Napster tanpa watesan sembarang. Iku mung njupuk 2 langkah apa Napster music download. Ayo kang ndeleng apa lagi.

Pisanan, sampeyan kudu ngerti alat musik indispensable ing downloading music. Wektu iki kita lagi ora arep nggunakake ngundhuh wae. Nanging, kita nggunakake siji recorder, khusus, Streaming Audio Recorder . Iku recorder music kita digunakake kanggo nglakoni bab sing ngrekam. Sampeyan bisa ngomong ana atusan Perekam utawa Downloaders, kok streaming Audio recorder? Kita nggunakake, amarga iku pancene ora proyek ing Napster music reordering. Iku bisa ngundhuh musik saka Napster 1: 1quality lan tag songs karo seniman, isine album lan jeneng. Lan kabèh proses bisa rampung kanthi otomatis.

Download Win Version Download Mac Version

1 Download, nginstal lan miwiti Streaming Audio Recorder ing

Klik "download Free" link kanggo njaluk app. Banjur klik file Exe kanggo nginstal. Sak suwene proses instalasi, sampeyan kudu obah "Bukak Streaming Audio recorder sapunika". Utawa sampeyan bisa klik lambang desktop kanggo mbukak.

2 Download music saka Napster

Kanggo mesthekake yen sampeyan bisa njaluk song rampung, mangga klik "Rekam" tombol kawitan lan banjur ngakses kanggo Napster, nemokake lagu sing perlu kanggo ngundhuh lan muter. Waca, carane Streaming Audio Recorder dianggo sawijining tenung. Iku wiwit nyekel cathetan enggal. Lan nalika iku rampung ngrekam, pituduh bakal pitutur marang kowe song kasil diundhuh. Kanggo mungkasi ngrekam, klik "Rekam" maneh. Sak suwene proses rekaman, sampeyan bisa ndeleng sing artis, album name lan tutup kanthi otomatis diwenehi kanggo sampeyan.

download napster music

3 Transfer Napster music kanggo iTunes (opsional)

Pilih lagu sing lagi arep kanggo muter ing iPod, iPhone utawa iPad 2, banjur klik "Tambah iTunes" tombol ing panel ngisor ing antarmuka Library. Mekaten! Cukup menyang iTunes duwe songs iki nyelarasake kanggo piranti Apple.

napster music download

Ing Streaming Audio Recorder wis akeh fitur apik, ngomong, nggawe nada dering kanggo telpon, iPhone klebu, mung nyoba mau metu.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top