Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Music > Carane Download Kazaa Music karo Kazaa Music Downloader

Carane Download Kazaa Music karo Kazaa Music Downloader

Ngerteni iku cumbersome kanggo download musik saka Kazza? Utawa sampeyan lagi ora ing Amerika Serikat, lan Kazza music download ora kasedhiya? Ing kasus iki, iku kudu keganggu sampeyan supaya akeh, sampeyan nemokake musik sampeyan tresna banget akeh, nanging sing ora bisa njaluk iku! Aja padha sumelang! Punika paling apik lan paling efisien cara aku digunakake kanggo ngundhuh musik ing Kazaa. Lan aku kaya kanggo enggo bareng karo sing, wus sampeyan bisa duwe luwih seneng-seneng ing gesang digital.

Pisanan, sampeyan kudu nginstal Streaming Audio Recorder . Sing sisih kernel ngundhuh music Kazaa. Ing Streaming Audio Recorder ngijini sampeyan kanggo njaluk apa sing krungu karo asli lan menehi tag ing music direkam karo seniman, isine album lan jeneng. Apa liyane, iku bisa kanggo ngenali ngaso antarane 2 songs, yaiku, iku bisa kanthi otomatis pamisah songs kanggo sampeyan. Kene langkah-langkah kanggo carane ngrampungake music download saka Kazaa.

Download Win Version Download Mac Version

1 Instal lan miwiti Streaming Audio Recorder ing

Klik "download Free" link kanggo njaluk Kazaa Music Downloader. Banjur klik file Exe kanggo nginstal. Sak suwene proses instalasi, sampeyan kudu obah "Launch Streaming Audio Recorder sapunika". Utawa sampeyan bisa klik lambang desktop kanggo mbukak.

2 Download Kazza music

Kanggo mesthekake yen sampeyan bisa njaluk song rampung, mangga klik "Rekam" tombol kawitan lan banjur pindhah menyang kazza.com, nemokake songs ngene kaya kanggo ngundhuh lan muter. Nalika sampeyan muter lagu, sampeyan bisa ndeleng sing Streaming Audio Recorder wiwiti nyekel cathetan lan ngrekam lagu enggal. Lan tutup album, jeneng lan artis otomatis dideteksi lan katampil ing antarmuka. Mung ninggalake Streaming Audio Recorder rampung kabèh tugas kanggo sampeyan. Nalika iku wis rampung, pituduh bakal pitutur marang kowe song kasil diundhuh. Kanggo mungkasi ngrekam, klik "Rekam" maneh.

download kazaa music

3 fungsi liyane saka program iki

Iku ndhuwur siji recorder audio kabeh sak donya. Album isine, jeneng lan seniman bakal dideteksi lan diwenehi kanggo songs direkam kanthi otomatis. Kejabi, iku mbisakake kedhaftar kanggo nggawe dering, salah siji kanggo iPhone utawa telpon liyane, lan music transfer kanggo iTunes karo klik siji.

record kazaa music

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top