Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Dijupuk Streaming Video

Carane Dijupuk Streaming Video

Sampeyan bisa saya teka tengen sawetara video gedhe nalika surfing internet lan semangat kanggo ngundhuh. Sesampunipun, sampeyan bisa gain akses luwih gampang kanggo ndeleng wong bali ing PC nalika offline utawa ora kudu mbayar maneh kanggo puter maneh ing piranti. Nanging, luwih kerep tinimbang ora, video utawa musik saka iki ora ngidini downloading. Aja padha sumelang! Motret streaming lunak video iki AllMyTube ( AllMyTube for Mac ) bisa mbusak alangan dening mung sawetara klik. Iku ndhukung ngundhuh video saka YouTube, Facebook, Megavideo, Vimeo, Padang, VEVO, Liveleak, lan sapiturute luwih saka 100 Camping enggo bareng video kacepetan ing gludhug cepet. Cheers! Kene dadi carane.

Preparation

Download streaming iki video lunak Jupuk lan nginstal. Program iki fitur support kanggo browser kaya IE, Firefox, lan Chrome. Wigati: Rong versi kasedhiya (versi Mac lan versi Windows, nuduhake fitur padha), lan kita bakal njupuk versi windows minangka conto kene.

Download win version Download mac version

Langkah-langkah dening-langkah guide carane dijupuk streaming video

Langkah 1 : Run AllMyTube (Wigati: sampeyan bisa nglumpati langkah 2 amarga program iki bakal kanthi otomatis ndeteksi target video)

Langkah 2 : Bukak browser lan golek video streaming sing arep dijupuk lan diputer.

Langkah 3 : Pencet Download Button muncul (Wigati: program pinter iki njaluk sniffer kanggo ndeteksi video kanthi otomatis) ing pojok tengen ndhuwur video iki utawa nyalin URL video streaming lan klik tombol URL Tempel ing antarmuka utama.

Online video downloader

Langkah 4 : Jupuk lunak video streaming iki wis wiwit karya. Sampeyan mung bisa ninggalake konco, lan menyang nelusuri songs liyane kinasih utawa video. Alat pinter ndhukung kumpulan download lan nganti 100 Camping enggo bareng video. Waca Camping stream video didhukung

Enter a url

Puter maneh dijupuk streaming video ing PC lan piranti

Play ing PC : Menyang Library kanggo ndeleng video streaming dijupuk. Iku kadhaptar dening wektu lan tanggal. Sampeyan bisa njaluk idea langit jeneng video, dadi, band / singer, format, lan sapiturute Saiki sampeyan bisa seneng wong sembarang wektu.

YouTube video converter

Play ing piranti : yen sampeyan uga arep kanggo muter ing piranti, klik-tengen klip video, lan milih Convert. Banjur pindhah menyang Convert Setelan. Pilih format output Panjenengan: MP4, MOV, m4v, etc. Padha format loropaken kanggo macem-macem piranti. Uga, sampeyan bisa milih prasetel optimized kanggo iPhone, iPod, Xbox, Zune, etc. banjur sampeyan bisa seneng streaming video sing dijupuk kapan, ing ngendi wae.

YouTube video converter

Dipriksa langkah-langkah dening-video tutorial:

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top