Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iTunes > iTunes Library Salah Kanthi Multiple Macs

Siji iTunes Library Kanthi Multiple Macs

itunes library on dropbox

Loro Apple lan duwe music hak cipta wis contrived kanggo nggawe iku banget angel kanggo effortlessly enggo bareng musik ing macem-macem komputer (Windows lan Mac). Nalika sampeyan plug piranti Apple menyang komputer, sampeyan njupuk ing risiko wiping metu kabeh ing piranti. Nanging, Dropbox, solusi maya panyimpenan sange, ngijini sampeyan kanggo mbangun perpustakaan iTunes tengah lan nyelarasake kabeh komputer lan piranti karo. Kanthi cara iki, sampeyan bisa entuk goal - One iTunes perpustakaan, macem-macem piranti / Macs - sink lan serep. Drawbacks kalebu sambungan internet lan Dropbox watesan papan (liya $$$).

Wigati: yen sampeyan mung arep nuduhake perpustakaan iTunes ing jaringan, sing mung perlu ngeset Ngarep Sharing ing iTunes.

Sink iTunes Library Across Kabeh Komputer karo Dropbox

Dropbox menehi 2GB (nganti 16GB kanthi ngrujuk wong) bebas . Kajaba iTunes perpustakaan kang cukup cilik, sampeyan bakal tuku ekstra papan kanggo nyelarasake perpustakaan iTunes amba. Nanging 2GB wiwitan apik. Ayo kang ndeleng carane nggawe perpustakaan iTunes tengah karo Dropbox.

Iku Ngerti Sadurunge Miwiti

1. Ana ora perlu kanggo nyelarasake kabeh perpustakaan iTunes ing Dropbox menyang komputer, mung yen sampeyan pengin. Dropbox fitur cara sink Milih.

2. Kanggo nyegah masalah sinkronisasi, cedhak iTunes sadurunge mbukak munggah ing mesin liyane. Aku ngerti iki klebu nalar, nanging ora ana solusi sampurna kanggo panyelarasan perpustakaan iTunes, tengen?

3. Sampeyan dianjurake kanggo serep iTunes perpustakaan kanggo drive external supaya tindakan arep awry.

4. Update kanggo iTunes paling anyar, utawa nggawe manawa versi iTunes ing mesin sing padha. Versi lawas saka iTunes ora bisa nggunakake perpustakaan versi mengko saka iTunes.

5. Priksa manawa dipriksa pilihan "Copy file kanggo folder iTunes Media nalika ngembangaken perpustakaan" ing iTunes> Gawe> Mumpuni.

Siap? Ayo dadi miwiti nggawe perpustakaan iTunes ing Dropbox.

Langkah 1: Pindhah iTunes Library

Nalika sampeyan instal Dropbox, lokasi Dropbox bakal digawe. Temokake banjur mindhah iTunes perpustakaan iki menyang lokasi iki . Sampeyan uga dianjurake kanggo nggunakake padha lokasi Dropbox tengen akeh mesin. Contone, lokasi Dropbox biasane "C: Dokumen lan SettingsAdministratorMy DocumentsDropbox" kanggo Windows lan "Pangguna // Dropbox / "kanggo Mac. Yen sampeyan miwiti kabeh anyar, pilih lokasi Dropbox minangka iTunes lokasi perpustakaan.

Saiki miwiti nyelarasake iTunes perpustakaan karo Dropbox. Iku apike kanggo nindakake iki sewengi lan ing akhir minggu kanggo munggel alangan upload. Sampeyan uga kudu ngenteni arang-arang kanggo Dropbox kanggo nyiapake iTunes perpustakaan supaya sampeyan bisa ngakses ing mesin liyane.

Langkah 2: ngomong Saben iTunes Where to Mangga madosi Library

Ing piranti kaya (iPhone / iPad) utawa komputer, nginstal Dropbox lan login nganggo akun padha karo sing ing komputer liyane. Banjur mbukak iTunes kanthi terus alt / pilihan tombol (utawa tombol shift ing Windows) kanggo nggawa serep iTunes windows pilihan perpustakaan. Setel perpustakaan iTunes kanggo Dropbox lokasi, utawa nggawe perpustakaan anyar kanggo lokasi Dropbox. Dropbox bakal nyelarasake isi online lan supaya sampeyan seneng ing iTunes.

choose itunes library

Langkah 3: Gunakake iTunes Library Central

Saiki iki wektu test. Coba Nyalin sawetara songs anyar kanggo iTunes ing siji karo mesin (Gambar> Tambah Library). Yen wis rampung, metu iTunes lan mbukak munggah ing mesin liyane. Yen sing songs wis ana - minangka wong sing arep (Dropbox " Aktifake sink LAN "pilihan minangka standar dicenthang ing loro-lorone mesin) - eseman, sampeyan kudu siji perpustakaan iTunes kanggo macem-macem piranti lan komputer .

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top