Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iTunes > Free Tag Editor kanggo iTunes - MusicBrainz Picard

Free Tag Editor kanggo iTunes - MusicBrainz Picard

Wondershare TidyMyMusic kanggo Mac
Yen sampeyan arep alat-kanggo-nggunakake gampang kanthi otomatis golek informasi kanggo kabeh lagu, kalebu artis, album, gambar album, lyrics, lan mbusak songs duplikat ing perpustakaan musik. TidyMyMusic bakal pilihan becik. Mangerteni liyane >>

Senajan iTunes nerangake karo tag editor dibangun ing kanggo ngowahi informasi tags kayata judhul, penyanyi, artis album, kelompokan, lan sapiturute,

iku ora cukup kuat. Artikel iki bakal introduce editor tag free kanggo iTunes songs loro Mac lan Windows.

MusicBrainz Picard iki tag editor free nggunakake database MusicBrainz misuwur kang metadatabase-pengguna maintained informasi album. Minangka MusicBrainz tagger resmi, Picard tabet owah-owahan pas tag kanggo siji adhedhasar musik jeneng file, lan semi-otomatis ngenali lagu koleksi. Iku tag editor salib-platform kanggo loro Windows, Mac lan Linux. Download kene.

itunes tag editor picard

Fitur tombol MusicBrainz Picard

Tracks clustering

Miwiti karo nambah file iTunes utawa folder kanggo MusicBrainz Picard ing panel kiwa. Iku bakal maca metadata saka kabeh file lan kajaba padha wis diwenehi sadurunge, file bakal sijine menyang "file unmatched" folder. Banjur mung klik tombol Cluster kanggo klaster mau menyang album anyar. Sawisé iku, seret lan selehake Album panel tengen, lan priksa kualitas match. Yen wareg, sampeyan bisa klik tengen saben trek lan milih "Simpen" kanggo nulis metadata kanggo perpustakaan iTunes. Sampeyan uga bisa milih macem-macem trek ing panel tengen lan nyimpen kabeh owah-owahan kanggo trek.

Lookup otomatis

Pilih cluster utawa file lan klik "Lookup" tombol ing toolbar, Picard bakal query database MusicBrainz nemokake match paling apik. Lan iku bakal flag trek karo flag ijo, abang, utawa oranye kanggo nunjukaké carane cedhak saka match saben file database MusicBrainz.

Manual Goleki

Yen Goleki otomatis menehi asil pas utawa ora asil, pilih cluster utawa ngajukake sing arep Goleki lan gunakake salah sijine ngisor "Lookup" tombol ing Picard. Iki mbukak website MusicBrainz karo daphtar sing cocog bakal kanggo referensi.

Ngenali Songs

Picard bisa nyoba lan menehi tag file adhedhasar AcousticFingerprints sing songs. Kanggo nglakoni, pilih pesawat file lan klik "Scan".

Cocog File & Saving

Trek song in panel tengen bakal miwiti metu karo lambang sawise tumenga database MusicBrainz, lan nalika trek dadi digandhengake karo file (by seret lan culake ing sisih tengen), lambang karo owah-owahan kanggo salah siji saka ing ngisor iki:

1. A persegi dowo cilik kiro-kiro saka abang ijo nuduhake kualitas match, ngendi abang match lan ijo ala match apik

2. A triangle kesalahan abang tegese Picard pinanggih kesalahan.

3. A tandha mriksa ijo nuduhake track iku nganti tanggal lan disimpen kanggo perpustakaan iTunes. Sampeyan bisa ndeleng ing iTunes. Yen ora, nganyari info liwat Njaluk Info printah.

Warning : AJA consolidate perpustakaan ing tengah nggunakake MusicBrainz Picard, consolidating perpustakaan kudu rampung sadurunge utawa sawise.

Download MusicBrainz Picard Kanan

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top