Kabeh TOPICS

+

iTunes

1 Transfer iTunes File
2 iTunes kanggo Android
3 iTunes Playlist
4 iTunes Library
5 Play ing iTunes
6 iTunes Sync Masalah
7 Tips & Trik
8 iTunes Gawe serep & Waras
Home> Resource > iTunes > iTunes Library Analyzer - Pengantar iTunes Library kanggo Gambar

iTunes Library Analyzer - Pengantar iTunes Library kanggo Gambar

Arep ngerti luwih akeh babagan iTunes perpustakaan lan raos musik? Pengantar iTunes perpustakaan karo Super Analyzer . Iku nggawe macem-macem denah lan statistik adhedhasar iTunes perpustakaan, kayata carane akeh songs ing saben aliran, kang jam dina sampeyan ngrungokake paling music, carane cepet iTunes perpustakaan akeh, babagan carane kualitas song, lan apa seniman / album / aliran / puluh sing diputer paling.

Kabeh denah kui lan statistik gampang bisa dienggo bareng karo wong liwat gambar, PDF utawa HTML kaca web. liyane iTunes lan iPod Software >>

Denah lan Statistik dening Super Analyzer

itunes analyzer songs in genre

Carane Akeh Songs Panjenengan Nduwe ing Saben Genre

itunes analyzer most played

Artists paling main lan Albums

itunes analyzer library growth

Ing wutah saka iTunes Library liwat Wektu

itunes analyzer listening times

Carane Akeh Songs Have Listen Sajrone Saben Jam ing Dina

Requirements Super Analyzer lan Dianggo

1. Loro-lorone Windows lan Mac sing didhukung.

2. Mbutuhake Jawa lan iTunes.

3. Free kanggo download lan nggunakake. Kanggo nggunakake, Unzip file kanggo folder, lan klik kaping pindho ing SuperAnalyzer.jar kanggo mbukak.

Liyane iTunes lan iPod Software >>

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top