Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > sandiwara Sembarang WMA ing Piranti Android Gampang

Sandiwara Sembarang WMA ing Piranti Android Gampang

Ora sampah wektu ing nemokake pamuter WMA gedhe kanggo Android kanggo muter file WMA ing telpon Android piranti. Minangka adoh aku ngerti, ana sawetara WMA pamuter sing tansah bisa stably ing Android lan supaya sampeyan muter wae file WMA kalebu file WMA dilindhungi. A solusi 'sumelang-free' kanggo ngowahi WMA Android format sing kompatibel, supaya sampeyan bisa muter wae WMA (loro DRM lan file non-DRM WMA ing Android) file ing tablet Android utawa telpon Android. Aja padha sumelang iku bakal njupuk sing akeh wektu. Alat pinter aku introduce ing artikel iki nduweni kemampuan gedhe kanggo Ngonversi siji utawa kaping file WMA karo 30x kacepetan konversi. Jeneng sawijining Wondershare Video Converter .

Dibandhingake karo pemain WMA kanggo Android, WMA pinunjul kanggo Android rate dianggo stably lan èfèktif ing salawas-lawase, paling Jahwéh, ngijini sampeyan kanggo muter DRM dilindhungi WAM ing piranti Android dening konversi. Tegese sampeyan bisa aran gratis kanggo muter WMA wae ing Android. Nalika nerangake Mac version- Video Converter kanggo Mac , iku bisa ngowahi mung WMA dilindhungi kanggo Android. Nanging fungsi lan pagelaran liyane padha kaya versi Windows.

Artikel punika utamané bakal nuntun sampeyan liwat proses ing platform Windows.

Download Win Version Download Mac Version

1 Load file WMA

Kanggo ngimpor file WMA kanggo app iki kanggo konversi, operasi seret lan selehake wis diijini. Alternativley, sampeyan bisa klik tombol Tambah File ing sudhut kiwa ndhuwur jendhela iki kanggo nelusur komputer lan banjur milih file WMA sing arep diimpor.

wma player for android

2 Pilih format output

MP3 iki digunakake didhukung dening piranti Android. Wong kene, sampeyan bisa milih MP3 minangka format output. Ana pilihan liyane sampeyan bisa milih. Iki app langsung nawakake presetting paling apik kanggo piranti Android paling. Dadi, sampeyan uga bisa milih prasetel miturut model Android piranti.

Kanggo milih MP3, sampeyan mung kenek gambar format ing Output Format panel page, lan banjur pindhah menyang Format> Audio> MP3. Kanggo milih format optimized kanggo piranti Android, sampeyan bisa pindhah menyang piranti tinimbang Format. Banjur, sampeyan mung milih piranti Android sing arep ana.

play wma on android

3 Play WMA ing Android

Pindhah menyang pojok tengen ngisor jendela iki program, lan klik tombol Convert ana. Ing wektu iki, app iki bakal miwiti nindakake WMA kanggo telpon Android piranti. Sak konversi, pangayoman DRM yen iku ana bisa dibusak kanthi otomatis. Sawise konversi, mung kenek Open Folder kanggo nemokake file iki diowahi audio, banjur ngirim menyang telpon Android piranti kanggo muter maneh. Sing kabeh.

Mangga njaluk tutorial video ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top