Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Android > 5 Things to Do karo Panjenengan telpon Android

5 Things to Do karo telpon Android New

Supaya sampeyan njaluk telpon Android anyar mengilap, kaya Samsung Note 4, lan arep kanggo nuduhake mati karo kanca-kanca sapunika. Ngenteni detik. Ana lagi 5 apa nalika sampeyan njaluk telpon Android anyar, kaya nyiyapake jaringan lan sandhi, instal app pembunuh, data monitor lan liyane. Sawise rampung ancang-ancang, sampeyan bisa nindakake apa sing arep.

1. Aktifake telpon Android

Nalika sampeyan njaluk telpon Android anyar, pisanan kabeh, sampeyan bisa aktif iku. Njupuk mati Nihan telpon Android piranti, banjur lebokake kertu SIM. Banjur, nguripake telpon Android lan tindakake instruments ing layar kanggo milih basa, data disetel lan wektu, milih Wi-Fi, nyetel biaya jaringan lan liyane. Sawise rampung, sampeyan telpon Android bakal aktif.

things to do with new android phonethings to do when get a new android phone

2. Secure telpon Android

Ing bab sabanjure sampeyan bisa nindakake karo telpon Android piranti kanggo nyetel munggah sandhi kanggo telpon Android piranti, kanggo njamin keamanan data penting. Sandhi beda-beda gumantung ing jinis. Sampeyan bisa nggunakake pola, PIN, sandi, Gesek, driji lan liyane. Kanggo nyetel iku, mung tunyuk Setelan telpon Android piranti. Gulung mudhun kanggo nggoleki Kunci layar > Kunci layar . Banjur, milih cara Wanted kanggo ngunci telpon Android piranti kanggo nyimpen data aman lan aman.

things to do with a new android phonewhat to do with a new android phone

3. Sync Google, Exchange ActiveSync lan liyane Akun

Yen sampeyan duwe kontak tau nyelarasake tanggalan lan kanggo Google, Exchange ActiveSync, lan akun liyane, sampeyan banget wicaksana lan wicaksana. Saiki, sampeyan bisa nunyuk Setelan > Akun > Tambah akun kanggo mlebu ing akun-akun kuwi ing telpon lan nyelarasake Android kontak lan tanggalan telpon Android piranti.

what to do with getting a new android phone5 things to do with new android phone

4. Instal Killer Aplikasi

Seperti sing panjenengan ngerti, Pabrik lan operator nawakake sawetara app wis diinstal kanggo ketemu nggunakake grafik, kaya nelpon wong, music play lan video, ngirim lan nampa pesen. Nanging, iku adoh saka cukup. Sawetara app wis diinstal bisa uga ora bisa uga sing kaya. Ing kasus-kasus iku, sampeyan bisa kanggo pindhah menyang Google Play kanggo golek sawetara app Killer, kaya app Antivirus, apps panjelajah file, Facebook utusan app.

what you can do with your new android

5. Ingots Data Dianggo

Iku kabutuhan kanggo ngukur panggunaan data, ing ngono sampeyan bisa uga overuse iku. Overuse tegese overage Fees ageng. Supaya iku, ngene luwih nginstal sawetara app data monitor ing telpon Android piranti. Iki jenis bantuan app kanggo trek panggunaan data kanthi, ngawasi apa apps nggunakake data paling kanggo mesthekake yen sampeyan ora mbukak liwat watesan data saben wulan lan dikenani biaya rasah.

Iku uga ok yen ora arep nginstal wae monitor data. Telpon Android piranti nduweni fitur panggunaan data dibangun ing. Menyang Setelan > Data Dianggo . Sampeyan bisa nyetel watesan data lan nalika sampeyan njaluk tandha. Sampeyan uga bisa ndeleng data sing nggunakake app paling.

what to do with your new android phonehow to text on ipad

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top