Kabeh TOPICS

+

Mung tak telpon Android utawa tablet lan saiki arep diselarasake Android karo Mac kanggo Wanted music, video, foto, .etc? Ing Windows PC, kabeh iku dadi pangguna-loropaken sing bisa nyelarasake Android karo Mac mung soyo tambah telpon Android utawa tablet karo kabel USB. Nanging, iku teka beda nalika teka kanggo Mac. Mac biso kanggo ndeteksi telpon Android utawa tablet, aken piyambak sink telpon Android utawa tablet karo Mac.


1. menyang: Sync Android karo Mac njaluk Kabeh


Nalika aku sebutno ndhuwur, Mac ora bisa ndeteksi telpon Android utawa tablet. Mangkono, kanggo nyelarasake kabeh antarane Android lan Mac, sampeyan kudu nggambar dhukungan saka alat pihak katelu. Punika sink Android gampang kanggo nggunakake alat Mac dijenengi Wondershare TunesGo (Mac). Iku ngijini sampeyan kanggo nyelarasake perpustakaan iTunes Android ing Mac, lan music sink, video, foto lan dokumen saka Mac kanggo Android effortlessly.


sync android phone with itunes

A iTunes profesional alat Android kanggo nransfer perpustakaan iTunes kanggo Android effortlessly, lan kosok balene.

Music sink, video, foto lan dokumen saka Mac kanggo Android kanthi nyeret lan ngeculake
Seret lan selehake music, dhaptar lagu, podcast, nuduhake TV lan luwih saka iTunes kanggo telpon Android gampang.
Siji klik kanggo nyelarasake perpustakaan iTunes kanggo Android, lan kosok balene.
Kanthi kompatibel karo Android 2.1 lan mengko.
wong wis diundhuh

Langkah 1. Ngundhuh lan nginstal TunesGo (Mac)

Kanggo miwiti karo, nginstal alat iki ing Mac. Njupuk metu kabel USB kanggo nyambung telpon Android utawa tablet kanggo Mac. Mbukak alat iki. Banjur, Mac bakal ngelingake sampeyan mlaku iTunes. Mbukak lan banjur Wondershare TunesGo bakal ditampilake ing sisih tengen iTunes, located minangka nambah-ing.

how to sync android with mac

Langkah 2. Sync Music, Video, Photos lan Documents saka Mac kanggo Android

Ing Mac, mbukak Finder lan navigasi menyang folder endi music, video, foto lan dokumen sing disimpen. Ing jendhela utami TunesGo, klik Seret & Selehake tab. Banjur, seret banjur selehake file Wanted saka Mac kanggo ana.

sync android with mac

Langkah 3. Sync iTunes Library karo Android ing Mac

Klik tab Sync lan obah Sync Android kanggo iTunes utawa Sync iTunes Android miturut kabutuhan. Banjur, klik tombol Sync kanggo miwiti proses sinkronisasi.

Wigati: Wondershare TunesGo kompatibel karo kedhaftar loro Windows lan Mac.For Windows, sampeyan uga bisa nyelarasake Android karo PC.

wong wis diundhuh

syncing android with mac


2. Sync File Siji Siji antarane telpon Android lan Mac


Kadhangkala, sampeyan bisa ora arep diselarasake kabeh antarane Android lan Mac. Nanging, sampeyan mung arep nransfer siji jinis file, kaya foto utawa dhaptar lagu. Yen sing apa sing lagi ngrawat bab, sampeyan bisa nyoba cara ing ngisor iki.


2.1 Kontak Sync Android karo Mac dening Nggunakake Mac Address Book


Contracts dumunung ing telpon Android bisa nyelarasake karo Mac kanthi nggunakake Mac Book Address. Supaya apa sing bakal duwe kanggo nyinkronake kontak karo akun Google ing page. Yen sampeyan ora duwe akun Google, sampeyan bisa instal app Gmail ing telpon Android piranti lan gawe akun iku. Banjur, tindakake langkah sing gampang ngisor.

Langkah 1. Bukak Kontak telpon Android piranti. Banjur tutul tombol virtual ngiwa kanggo tombol ngarep kanggo nuduhake menu ing layar.

Langkah 2. Tutul akun Gabung > Marge karo Google . Iku bakal nyuwun konfirmasi panjenengan. Cukup klik ok lan kontak bakal disinkronake karo akun Google.

android and mac

Langkah 3. Bukak Address Book ing Mac lan banjur pindhah menyang Gawe banjur klik Akun ngendi sampeyan bakal kudu On Mac lan sampeyan bakal weruh opsi kaya gambar ngisor iki.

android to mac sync

Langkah 4. Ing dhaftar pilih Nyinkronake karo Google minangka ditampilake ing gambar ndhuwur. Banjur klik ing Nampa ing kothak kang pop-up. Sawisé iku sampeyan bakal dijaluk ngetik akun lan sandhi sing bakal duwe apa patut Gmail.

Nalika sampeyan ngrampungake langkah iki kasil sing bakal ndeleng layar ing ngisor iki. Klik ing Sync Saiki lan kabeh kontak bakal kasedhiya ing Mac Address Book.

using android with mac



2.2 Sync Android Music / Video karo Mac dening Nggunakake doubleTwist


Kejabi Wondershare TunesGo (Mac), doubleTwist uga ngijini sampeyan kanggo nyelarasake musik lan video ing telpon Android karo Mac. Tutorial ing ngisor iki nuntun sampeyan liwat piye carane iku.

Langkah 1. Ngundhuh lan nginstal doubleTwist ing telpon Android piranti .

Langkah 2. Instal desktop doubleTwist ing Mac.

Langkah 3. Run desktop doubleTwist ing Mac lan nyambungake telpon Android piranti kanggo Mac kanthi nggunakake kabel USB.

Langkah 4. Klik ing Disk Drive lan telpon Android piranti bakal disambungake menyang Mac lan doubleTwist bakal bisa nyelarasake music / video saka telpon Android karo Mac.

Wigati: Kanggo sawetara piranti, sampeyan ora bisa ndeleng Disk Drive nanging sampeyan bakal weruh Mass Storage sing bakal kudu milih.

itunes to android mac

Langkah 5. Saiki ing Mac sampeyan bakal ndeleng layar prompting ijin minangka gambar ngisor iki. Tandhani kothak minangka ditampilake ing gambar lan banjur klik Sync tombol. Iki bakal nyelarasake lan njaluk musik ing telpon Android piranti saka Mac. Yen sampeyan milih Impor music anyar saka piranti pilihan uga, banjur sinkronisasi bakal loro directions.

Kaya iki menawa Panjenengan milih Videos ing ndhuwur gambar ing sisih tengen lan apa padha, banjur video uga bakal disinkronake kanthi otomatis menyang telpon Android piranti.

sync android with mac



2,3 Tanggalan Sync Mac karo Android dening Nggunakake Ical


Yen sampeyan wis nyelarasake tanggalan karo akun Google lan saiki wnat kanggo nyelarasake tanggalan iki karo Mac, sampeyan bisa tarik dhukungan saka aplikasi Ical.

Langkah 1. Bukak aplikasi Ical ing Mac. Jendhela bakal katon kaya gambar ngisor iki.

Langkah 2. Nalika sampeyan ndeleng ing gambar, Saka Akun klik ing Tambah akun lan ing kothak ing ngisor iki ing Koleksi akun pilih otomatis .

Langkah 3 Banjur ing Email Address kothak ngetik alamat akun Gmail lan ing Sandi bagean ngetik sandhi gmail Panjenengan.

Langkah 4. Banjur klik ing Nggawe lan Ical bakal nyelarasake tanggalan Android / Google kanthi otomatis. Iki carane sampeyan bisa nyinkronake tanggalan Android karo Mac.

android and mac



2,4. Photos Sync Android karo Mac dening Nggunakake Dropbox


Nyinkronake foto saka Android kanggo Mac lan saka Mac kanggo Android gampang banget dina iki amarga saka panyedhiya layanan maya panyimpenan. Kene, kita bakal nggunakake Dropbox minangka panyedhiya layanan maya panyimpenan. Elinga, Dropbox nggunakake cara Air sink, dadi sampeyan kudu duwe sambungan internet sing bisa digunakake ing Mac lan uga Android telpon. Sampeyan ora perlu kabel data kanggo sink nggunakake dropbox.

Langkah 1. Go kanggo DROPBOX situs web offcial lan Mlebu munggah kanggo akun dropbox . Sampeyan uga bisa ngundhuh lan nginstal aplikasi Dropbox desktop .

Langkah 2. Go menyang Google Play lan download Dropbox ing telpon Android piranti lan mlebu menyang iku.

Langkah 3. Kanggo nyelarasake foto Android kanggo Mac, sampeyan bisa mbukak Galeri lan milih folder, kaya kamera. Mbukak lan dipriksa foto Wanted lan tutul lambang nuduhake.

using android with mac

Langkah 4. Tutul Tambah Dropbox tombol lan foto bakal ditambahake kanggo server maya Dropbox. Banjur, mbukak appliacaiton Dropbox ing Mac utawa mbukak website Dropbox kanggo download foto Android kanggo Mac.

sync android with mac

Langkah 5.In cara, kanggo nyelarasake foto saka Mac kanggo Android, sampeyan mung mbukak aplikasi Dropbox ing Mac utawa mbukak website Dropbox lan upload foto saka Mac kanggo server maya Dropbox. Banjur foto bakal diakses ing telpon Android liwat app Dropbox.

sync android with mac



2,5. Documents Sync Android karo Mac dening Nggunakake Android Transfer File


Panyelarasan dokumen telpon Android karo Mac gampang banget lan kredit dadi kanggo panyimpenan maya maneh. Sampeyan bisa gampang nindakake iku nggunakake Dropbox, Android Transfer File, etc. Kene kita njupuk Android Transfer File conto.

Langkah 1. Android Transfer File diinstal ing Mac. Nggunakake kabel USB telpon Android telpon kanggo nyambung telpon Android piranti kanggo Mac.

Langkah 2. Bukak Android Transfer File ing Mac. Yen telpon Android kasil dikenali, kertu SD telpon Android piranti bakal ditampilake ing desktop Mac.

Langkah 3. Cukup nyalin file sing kudu saka direktori telpon Android piranti kang kanggo Mac. Utawa sampeyan bisa nyalin file saka Mac kanggo Android cara iki uga.

itunes to android mac



2.6. Sink Android Tetenger karo Mac dening Nggunakake akun Google


Tetenger saka telpon Android piranti marang pakulinan away. Tandha buku sync antarane telpon Android lan Mac kurban akses gampang kanggo tetenger kapan sampeyan nggunakake telpon Android utawa Mac. Supaya tetenger sink, sampeyan bisa nggunakake Google Chrome. Tindakake langkah sing gampang ngisor.

Langkah 1. nginstal Chrome ing telpon Android piranti . Sanalika, sampeyan kudu nginstal Chrome ing Mac .

Langkah 2. Mlebu ing akun Google ing browser Chrome telpon Android lan Mac kanthi nunyuk utawa ngeklik Setelan > Sign In .

Langkah 3. Saiki Klik ing Tambah akun lan ana sampeyan kudu ngetik alamat mail google lan sandhi lan kanthi mangkono sing bakal mlebu ing akun google ing browser Chrome Panjenengan.

Langkah 4. Saiki mlebu browser Chrome ing Mac uga ing ngisor iki prosedur padha.

Langkah 5. Saiki ay tetenger anyar sing nambah ing browser Panjenengan bakal nyelarasake antarane Mac lan telpon Android kanthi otomatis.

sync android with mac


Top