Kabeh TOPICS

+

Mac OS, ing tangan liyane, iku sistem operasi apik digunakake dening Apple Inc. ing iku PC Mac lan MacBook. Wis antarmuka pengguna apik banget lan fitur gedhe. Iku bakal Fantastic yen kita padha bisa nggunakake app Android ing Mac PC. Kebeneran, iku bisa kanthi nggunakake emulator. Ing artikel iki, kita bakal mangerteni limang Emulators Android paling apik kanggo Mac.

Part 1. Apa Sampeyan Punapa Run Aplikasi Android ing Mac


  • Kanggo mbukak sak 1.2 yuta app ing Mac saka Google Play Store.
  • Kanggo muter ton saka Android game ing layar sing luwih gedhe.
  • Wong, sing nglampahi jumlah apik saka ing ngarepe desktop, bakal nemokake iku luwih trep yen padha bisa nggunakake app kaya WeChat, WhatsApp, Viber, Line lsp Mac.
  • App pangembang bisa nyoba app ing desktop sadurunge ngirim menyang Google Play Store kanggo pengguna Reviewing.
  • Sawetara Emulator ndhukung baterei lan GPS widget. Dadi, gawe bisa nyoba app sing adhedhasar kinerja baterei lan uga bisa nyoba carane app sing bakal bisa ing lokasi geografis beda.


  • Part 2. Top 3 Android Emulator kanggo Mac


  • Microsoft Office
  • Genymotion
  • Andy
  • 1. Microsoft Office

    Microsoft Office App Player mbokmenawa emulator paling populer kanggo mlaku apps Android ing Mac. Iku kasedhiya kanggo loro Mac lan Windows. Iku nggawe salinan virtual app OS Android ing OS tamu. Migunakake unik "LayerCake" teknologi sing ngijini sampeyan kanggo mbukak app Android ing PC tanpa Virtual Desktop Aplikasi external. Sawise nginstal pengguna bisa seneng game Android lan app kayata News Feeds, Social Network ing layar gedhe.

    Microsoft Office njaga manager search internal sing ngidini wae apk, format paket file sing digunakake kanggo disebaraké lan nginstal aplikasi lan middleware ing sembarang piranti Android, kanggo nginstal ing iku. Bisa

    Kauntungan

  • file WMV bisa diinstal menyang Microsoft Office saka Mac mung kanthi ngeklik pindho.
  • Iku uga bisa nyelarasake antarane app ing Mac lan telpon Android utawa tablet dening nginstall Microsoft Office Cloud Connect app ing Android piranti.
  • Aplikasi bisa dibukak langsung saka Mac Dashboard.
  • Ora perlu kanggo ngatur sambungan Internet tambahan minangka otomatis nemu sambungan Internet komputer inang.
  • Microsoft Office App Player kasedhiya kanggo loro Windows lan Mac.
  • Kerugian

  • Nalika mlaku apps Graphic Komplek gagal nanggapi kanggo input ing fashion pas wektune.
  • Iku ora nyedhiyani sembarang mekanisme kanggo instal cleanly saka komputer inang.
  • Download

  • Bisa diundhuh saka situs web resmi Microsoft Office . Iku pancen free.
  • Carane nggunakake

    Download Microsoft Office kanggo Mac OS X saka website resmi Microsoft Office lan nginstal kaya sembarang perangkat lunak ing PC. Sawise diinstal, bakal boot munggah kanggo layar Ngarep sawijining. Saka ing kono sampeyan bisa nemokake app diinstal, temokake apps anyar ing "Top Gambar", apps search, main game lan ngganti setelan. Mouse bakal tutul controller dhasar. Kanggo ngakses Google Play sampeyan bakal duwe digandhengake akun Google Microsoft Office.

    how to backup sms from samsung

    2. Genymotion

    Genymotion punika cepet lan apik emulator pihak katelu sing bisa digunakake kanggo nggawe lingkungan virtual kanggo Android. Iku Android emulator paling cepet ing bumi. Bisa digunakake kanggo berkembang, test lan mbukak app Android ing Mac PC. Iku kasedhiya kanggo mesin Windows, Mac, lan Linux. Iku gampang kanggo nginstal lan bisa nggawe telpon Android selaras. Sampeyan bisa miwiti kaping piranti virtual ing wektu sing padha. Wis piksel fungsi sampurna supaya sampeyan bisa pas kanggo pembangunan UI Panjenengan. Kanthi nggunakake percepatan kapan bisa entuk kinerja 3D paling. Langsung swara piranti virtual sensor karo sensor Genymotion. Iku évolusi saka project mbukak sumber Android lan wis dipercaya kira-kira 300,000 gawe ndonya.

    Kauntungan

  • Kinerja 3D apik wis ngrambah liwat percepatan kapan.
  • Ndhukung pilihan layar wutuh.
  • Bisa miwiti kaping piranti virtual ing wektu sing padha.
  • Kanthi kompatibel karo ADB.
  • Kasedhiya kanggo Mac, Windows lan Linux mesin.
  • Kerugian

  • Mbutuhake Box virtual kanggo mbukak Genymotion.
  • Ora bisa masang mesin Android offline.
  • Download

  • Genymotion bisa diundhuh saka situs web resmi Genymotion. Ing versi paling anyar saka Genymotion punika 2.2.2. Sampeyan kudu milih paket sing meets permintaan panjenengan.
  • Carane nggunakake

    1. Download Genymotion. Sampeyan kudu nggawe akun kanggo ngundhuh.
    2. Bukak installer .dmg. Iku uga bakal nginstal Oracle VM Virtual Box ing komputer.
    3. Mindhah Genymotion lan Genymotion Shell direktori aplikasi.
    4. Klik lambang saka direktori Aplikasi lan jendhela iki bakal katon
    5. Kanggo nambah klik piranti virtual ing tombol tambahan.
    6. Klik ing tombol connect.
    7. Ketik jeneng pangguna lan sandhi kanggo nyambung menyang Genymotion Cloud lan klik tombol connect. Sawise nyambungake karo Genymotion maya layar iki bakal katon.
    8. Pilih mesin virtual lan klik Sabanjure
    9. Menehi jeneng kanggo mesin Virtual kaya ing ngisor iki lan klik Sabanjure
    10. Piranti virtual bakal saiki bisa diundhuh lan tugasaken. Klik ing tombol Rampung sawise penyebaran prajurit sukses mesin virtual.
    11. Klik ing tombol Play kanggo miwiti mesin virtual anyar lan seneng

    backup sms samsung

    3. Andy

    Andy iku sawijining emulator mbukak sumber sing ngidini kedhaftar kanggo gawe lan seneng apps luwih sehat lan kuat, kanggo nemu wong ing macem-macem lingkungan piranti, lan mungkasi kang larangan dening watesan saka panyimpenan piranti, ukuran layar utawa OS kapisah. Pengguna bisa nganyari Android sing liwat Andy. Menehi sink rapi antarane desktop lan seluler piranti. Pengguna bisa nggunakake telpon minangka joystick nalika muter game.

    Kauntungan

  • Menehi sink rapi antarane desktop lan seluler piranti.
  • Ngaktifake Android OS nganyari.
  • Ngaktifake app download saka browser desktop kanggo Andy OS.
  • Telpon bisa digunakake minangka joystick nalika muter game.
  • Expansion panyimpenan Unlimited.
  • Kerugian

  • Nambah panggunaan CPU.
  • Nganggo akèh saka memori fisik.
  • Download

  • Sampeyan bisa ngundhuh Andy saka www.andyroid.net.
  • Carane Gunakake

    1. Ngundhuh lan nginstal Andy
    2. Miwiti Andy. Iku bakal njupuk bab menit kanggo boot banjur kudu ndeleng layar sambutan
    3. Mlebu menyang akun Google lan ngrampungake liyane layar persiyapan. Sampeyan bakal dijaluk kanggo nyedhiyani Informasi Google akun kanggo 1ClickSync, app sing supaya sampeyan sink antarane Andy lan seluler piranti

    backup sms samsung

    Top